Työpisteet ja säilytystilaa teollisiin ympäristöihin

Katso esittelyanimaatio Workshop-kalusteiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista raskaan teollisuuden työympäristöissä:

Kemikaalit, raskaat kuormat ja hankalat olosuhteet tekevät konepajoista, auto- ja konekorjaamoista, huoltoyksiköistä ja muista raskaan teollisuuden tiloista erittäin vaativia työympäristöjä. Työntekijöiden hyvinvointi, työympäristön turvallisuus, kalusteiden ja laitteiden käyttöikä sekä työpisteiden helppo mukautettavuus muuttuviin tarpeisiin ovat erityisen tärkeitä näissä vaativissa olosuhteissa.

Työpisteessä tehtävä työ määrittelee työpisteen ja sen varustelun perusvaatimukset. Kun työpiste on hyvin suunniteltu ja oikein varusteltu, helpotetaan ja tehostetaan työskentelyä sekä parannetaan ergonomiaa ja järjestystä.

Trestonin tukevien ja kestävien kalusteiden avulla työpisteet voidaan mukauttaa työntekijöiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä mahdollistaa tuotantoprosessin jonka jokainen vaihe toteutetaan nopeasti, tarkasti ja mukavasti. Modulaariset perusyksikkömme on helppo muokata erilaisiin käyttötarkoituksiin varusteluosien avulla.

Yhteistyökumppanimme:

ABB, EDF, Finnair, Konecranes, Lockheed-Martin, Metso, Patria, Schlumberger, Siemens, Stresstech, Wärtsilä

 

Esimerkkituotteita:

Workshop-työpöydät Workshop-vaunut Laatikostot

 

Stresstech ei stressaa Trestonin kanssa:

Vaativiin kehitysprojekeihin tarvitaan luotettavia kumppaneita, joiden tuotteet ovat laadukkaita, kommunikaatio toimii ja toimitukset tapahtuvat sovitusti. Tämän vuoksi Treston on ollut Stresstechin toimittaja jo yli 20 vuotta. Stresstech Group tarjoaa tuotteita ja palveluita kampiakseleiden, laakereiden, hammaspyörien ja venttiileiden valmistuksen prosessinhallintaan ja laaduntarkkailuun, ja sen ratkaisuja käytetään auto-, kone- ja avaruusteollisuudessa maailmanlaajuisesti.

Yllä olevalla videolla Stresstechin myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Suoknuuti kertoo yhteistyöstä Trestonin kanssa (englanniksi).