Terveydenhuolto

Työ terveyden parissa on tänä päivänä entistäkin vaativampaa. Kiire ja vastuu painavat päälle, ja raskas työ koettelee myös fysiikkaa. Tehokkuusvaatimusten edelleen lisääntyessä on henkilökunnan hyvinvointi avainasemassa niin hoidon laatua kuin tuloksia mitattaessa. Yksi keskeinen tapa työhyvinvoinnin varmistamiseen on valita hoitohenkilöstön käyttöön heidän työtään helpottavat, ergonomisesti oikeaoppiset työvälineet.

Treston Medi on kalustesarja, joka on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä terveydenhoidon asiantuntijoiden kanssa ja jossa yhdistyvät skandinaavisen tyylikäs design ja hoitoalan kalusteiltaan edellyttämät erikoisominaisuudet.

Treston Medi työskentelee yhdessä sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon asiakkaiden kanssa. Olemme olleet mukana useissa erilaisissa projekteissa ja toimittaneet kalusteita sairaaloiden eri toimintoihin vuodeosastoilta leikkaussaleihin ja näytteenottokeskuksista välinehuoltoihin.

Yhteistyökumppanimme:

Tekonivelsairaala Coxa, Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri / Oulun Yliopistollinen keskussairaala, Suomen Punainen Risti Veripalvelu, Turun Yliopistollinen Keskussairaala

 

Esimerkkituotteita:

 
Treston Medi
terveydenhuollon kalusteet
Sovella hyllyjärjestelmä