Ergonomiset työpöydät TowerLine

 

Treston TowerLine-työpöytä on harvinainen yhdistelmä kestävyyttä ja joustavuutta, estetiikkaa unohtamatta!

TowerLine-työpöydässä on tukeva teräsrunko, ja siitä saa muodostettua useita eri kokoonpanoja, myös kaksipuoleisen ja kulma- tai linjaratkaisun. Pöytä on helppo muuntaa uusiin tarpeisiin sopivaksi.

Kaapelit ruodussa pitävä TowerLine on myös ESD-yhteensopiva, ja siihen on saatavilla laaja valikoima varusteluosia. Työpöytä sopeutuu muuttuviin tarpeisiin ja tarjoaa näin ollen parhaan tuoton sijoituksellesi.

TowerLine on ihanteellinen ratkaisu elektroniikkateollisuuteen, tutkimuslaboratorioihin, IT-yksiköihin, teknisiin koulutusympäristöihin, kokoonpanoon, tuotekehitysosastoille sekä muihin teknisiin toimistotiloihin.

 

Esimerkkejä TowerLine-työpöydistä TowerLine-työpöytärungot TowerLine-pöytätasot
     

Tämä on TowerLine:

Muokkaa, mukauta ja muuntele - helposti! Treston TowerLine-työpöydästä saa muodostettua useita eri kokoonpanoja. TowerLine tarjoaa sopivan yhdistelmän kaikkiin tilankäyttötarpeisiin.

Ergonominen, helppo muunnella. Kuten kaikki Treston-työpöydät, TowerLine on ergonominen ja toimiva. Työpöydän rakenteessa on otettu huomioon jalkatila, valaistus, varusteluosien helppo siirrettävyys ja monia muita ergonomianäkökohtia.

Mahdollistaa tarkan työn vaativissa oloissa. Tukeva teräsrunko kestää jopa 750 kg:n kuorman. Työtason suurin sallittu kuormitus on 200 kg, ja jokainen hylly kestää 80 kg:n kuorman. Työpöydän korkeus on vapaasti säädettävissä kannattimilla, joten työtaso on helppo saada vaakasuoraan.

Optimoi lattiatilan käytön. Työpöydän korkeus on vapaasti säädettävissä poikkeuksellisen laajalla 270-1915 mm:n alueella. Tämä mahdollistaa lattiatilan tehokkaimman mahdollisen käytön. Työpiste voidaan koota esimerkiksi kahdesta täysikokoisesta työtasosta, mikä tarjoaa runsaasti tilaa laitteille.

Siisti, turvallinen ja esteettinen ratkaisu. Kaapelit saa piiloon TowerLinen
pystysuoriin "tornijalkoihin" ja vaakasuoraan takakoteloon, mikä pitää työpisteen siistinä ja selkeänä. Kaapeleihin on myös helppo päästä käsiksi kaapeliaukkojen kautta.

ESD-yhteensopiva. TowerLinen runko on ESD-suojattu, joten jos työpöytään valitsee ESD-tason, siitä tulee kokonaisuudessaan ESD-suojattu.

Tarjolla laaja valikoima varusteluosia täydentämään kokoonpanoa.

 

Katso myös: