Hyllyt ja kaapit

Hyllyköt ja kaapit ovat korvaamattomia työpaikan siisteyden ja järjestyksen kannalta. Hyllyköitä voi käyttää myös huoneiden jakajina, ja ne saa ESD-suojauksella.

Asianmukaisella säilytyksellä saadaan työvälineiden ikää ja toimintakuntoa pidennettyä selvästi. Lukittavassa kaapissa ne säilyvät omilla paikoillaan suojassa lialta ja pölyltä.

Avohylly ei aina ole sopivin säilytystapa. Työkalut, arvokkaat laitteet ja pienet tavarat tarvitsevat toisenlaisen ratkaisun. Varustamalla hyllyt lukittavilla laatikostoilla tai lisäämällä ovet ja seinät muuttuu pelkkä hyllykkö monipuoliseksi säilytyskalusteeksi. Laatikostot voi helposti sisustaa erilaisille työkaluille tyköistuvaksi valitsemalla jonkin valmiista sisustusyhdistelmistä.

Säilytysjärjestelmämme perustuu vakiokomponentteihin, lisäosiin, oviin, reikälevyihin ja muihin varusteluosiin, joita lisäämällä voidaan luoda tehokkaita kokonaisratkaisuja. Lisäksi hyllykorkeuksia on helppo muuttaa tarvittaessa. Jopa kantavuutta voi kasvattaa lisätukien avulla.

Ovien värivaihtoehdot: vaaleanharmaa, tummanharmaa, sininen ja punainen. Myös muita värejä on saatavilla tilauksesta. Ota yhteys edustajaamme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@treston.com.

 

 
Teollisuushyllyjärjestelmä   Raskassäilytysjärjestelmä Teollisuuskaapit
      Varustelu- ja varaosat
       

   
Hyllykaapit     Sovella-hyllyjärjestelmä