Monikäyttöiset laatikostot

Tavaroiden etsimiseen voi kulua yllättävän paljon aikaa, jollei niillä ole jo alun perin suunniteltua paikkaa. Kattava laatikostovalikoimamme tarjoaa helppoja ja tehokkaita säilytysratkaisuja työkaluille ja tarvikkeille.

Voit kiinnittää laatikostot työpöydän alle tai sokkelin päälle tai varustaa ne pyörillä, jolloin ne kulkevat kätevästi mukanasi, kun vaihdat työaluetta. Laatikostojen vankka rakenne tekee niistä ihanteellisia raskaiden tavaroiden säilytykseen esimerkiksi korjaamoissa tai konepajateollisuudessa.

Ainutlaatuinen: Suurimmat laatikostomme on varustettu irrotettavalla etulevyllä ja tukevalla sokkelilla, minkä ansiosta niitä voi siirtää haarukkavaunulla tai trukilla.

 

Ominaisuudet:

  • Täysin avautuvat laatikot, ei hukkatilaa
  • Suurin sallittu kuorma 75 tai 200 kg laatikkoa kohti
  • Kiinnitä työtason alle, varusta sokkelilla tai lisää pyörät
  • Useita eri runkovaihtoehtoja ja laatikkokokoja
  • Valittavana yli 750 eri yhdistelmää

 

Kevyille tavaroille tarkoitetut laatikostot

Nämä laatikostot soveltuvat kevyiden tarvikkeiden säilytykseen ja varastointiin esimerkiksi testilaboratorioissa, teknisissä tiloissa tai toimistoissa.

Raskaille tavaroille tarkoitetut laatikostot

Nämä vankkarakenteiset laatikostot ovat ihanteellisia vaihtoehtoja raskaiden tavaroiden säilytykseen esimerkiksi korjaamoilla tai konepajateollisuudessa.

 

Monipuolisesta valikoimastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivan laatikoston. Kaikista laatikostoistamme on lisäksi saatavilla useita eri korkeuksia sekä lukuisia laatikko- ja sisärakennevariaatioita. Olemme valinneet tähän muutamia esimerkkiyhdistelmiä; jos kaipaat lisävaihtoehtoja, ota yhteyttä osoitteeseen sales@treston.com.

Laatikoiden värivaihtoehdot: vaaleanharmaa, tummanharmaa, sininen ja punainen. Myös muita värejä on saatavilla tilauksesta.

 

Kevyt metallilaatikosto LMC Laatikostot 30 ja 35 Laatikosto 45
     
Laatikosto 55 Laatikosto 70 Laatikosto 71
     

Laatikosto 75 Laatikosto 90 Laatikosto 130
     

 

Katso esittelyanimaatio Workshop-kalusteiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista raskaan teollisuuden työympäristöissä: