GS Nanotech Treston customer case

Asiakastarina

Mikroelektroniikan valmistaja valitsi Trestonin ESD kalusteet korkean laadun varmistamiseksi

”Nyt mittaaminen tulee tarkemmaksi ja nopeammaksi, testattavien komponenttien ESD-vaurioiden riski pienenee ja lopputuotteesta tulee kokonaisuudessaan parempi,” kertoo Ivan Kupriyanov, laadunhallinnan insinööri GS Nanotechiltä.

GS Nanotech on mikroelektroniikan tuotekehityksen ja tuotannon keskus. GS Nanotech kertoo olevansa ainoa yritys Venäjällä, joka kehittää ja valmistaa omia monikerrospiirilevyn (SiP) sisältäviä mikroprosessoreita kuluttajaelektroniikkaan. GS Nanotechin tuotantotiloissa on noin 750 m2 puhdastilaa, joka täyttää tiukimmatkin tuotantovaatimukset ja kansainväliset standardit.

GS Nanotechin tuotantokapasiteetti on jopa 20 miljoonaa mikroprosessoria ja miljoona puolijohdelevyä vuodessa. Yhtiö on saanut useita palkintoja toiminnastaan, kuten CNews Award palkinnon ”Russian technologies” kategoriassa, ja ”Amber Mercury” palkinnon “Best innovative enterprise” kategoriassa. GS Nanotech on osa GS Groupia.  

Laatu kallisti vaa’an Trestonin puolelle

Laadunvalvonta on erittäin tärkeä osa tuotantoprosessia. Kun komponentit tarkistetaan huolellisesti, myös lopputuotteen laatu paranee.

Saattaakseen materiaalivalvonnan kansainvälisten standardien mukaiseksi, GS Nanotech päätti nostaa tarkastusten laatua ja varusti tuotantolaitoksensa tätä käyttötarkoitusta varten suunnitelluilla työpisteillä. Aloite tähän tuli tehtaan työntekijöiltä, laaduntarkkailijoilta ja laatuinsinööreiltä. He osallistuivat myös valittavien työpisteiden ideoimiseen ja suunnitteluun.

"Johto päätti kääntyä Trestonin puoleen, jonka tiedetään olevan maailman johtava ergonomisten teollisuustyöpisteiden valmistaja, koska heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia. Tämä oli erittäin tärkeää GS Nanotechille, sillä meillä on erityistarpeita tuotantomateriaalien varastointiin ja käsittelyyn liittyen,” kertoo Ivan Kupriyanov, laadunhallinnan insinööri GS Nanotechiltä.

Modulaariset ja ergonomiset työpisteet muuntuvat kaikkiin tarpeisiin

GS Nanotech Treston workbench

”Treston toimitti meille tarvitsemamme modulaariset työpisteet, jotka on helppo muokata mihin tahansa käyttötarpeeseen. Vaunujen avulla voimme helposti kuljettaa työkaluja ja materiaaleja, ja tilavat ESD-kaapit suojaavat tarkistettuja osia työympäristön moninaisilta haitoilta. Uudet työpisteet on rakennettu täysin kansainvälisten standardien mukaisesti ja vastaamaan GS Nanotechin omaa vaatimustasoa. Työpisteet on suunniteltu eritoten pintaliitoskomponenttien ja puolijohdelevyjen laaduntarkistukseen,” Ivan Kupriyanov jatkaa. 

 

 

GS Nanotech suosittelee Trestonia

GS Nanotech Treston workbench
Odota, tuotetiedot latautuvat…