siberian college

Asiakastarina

Nojabrskin yliopisto valitsi Trestonin työpisteet niiden laadun, luotettavuuden, ergonomian ja muotokielen vuoksi

Venäjän Länsi-Siperiassa sijaitseva Nojabrskin yliopisto on tunnettu korkeakoulu, jossa voi opiskella ammattiopintoja tai tietotekniikkaa. Yliopistossa on yli 1 600 opiskelijaa, jotka opiskelevat esimerkiksi moottoreiden kunnossapitoa, hitsausta, tietojärjestelmiä ja rakentamista.

Yliopisto perusti hiljattain neljä uutta työpajaa teollisuuden ja tekniikan opiskelijoiden tarpeisiin. Työpajat on tarkoitettu prototyyppien valmistukseen sekä mekatroniikan, mobiilirobotiikan ja laserteknologian opiskeluun. 

Siberian Noyabrsk college uses Treston workshop benches
Siberian Noyabrsk college students are happy to use Treston ESD workstations

Yliopisto halusi hyödyntää työpajojen koko potentiaalin mahdollisimman tehokkaasti, joten oli ehdottoman tärkeää varustaa ne nykyaikaisilla harjoitus- ja työskentelytiloilla. Työpajojen varustamisessa arvioitiin laitteiden toimivuutta, opetustilan muokkaamis- ja muuntamismahdollisuuksia sekä ergonomiaa, sillä työpajojen tulisi soveltua eri ikäisille opiskelijoille ja mukautua näiden yksilöllisiin tarpeisiin. 

Yliopiston asiantuntijoilla oli jo entuudestaan positiivisia kokemuksia Trestonin tuotteista. Silmää miellyttävän skandinaavisen muotoilun lisäksi tuotteet kestivät myös todistetusti aikaa.  

"Arvostamme Trestonin tuotteissa laatua ja luotettavuutta, ergonomiaa, luotettavaa ESD-suojausta sekä tyylikästä ja modernia muotokieltä", sanoo Nojabrskin yliopiston johtaja Vitaly A. Yarovenko.

3D-suunnitteluohjelma teki suunnittelusta helppoa

Oppilaitoksen uusissa työpajoissa on nyt 26 ESD-suojattua, ergonomista työpistettä.

"Trestonin 3D-suunnitteluohjelman avulla pystyimme hahmottelemaan työpisteitä, jotka vastaisivat parhaiten tarpeisiimme ja täyttäisivät neljän erilaisen työpajamme yksityiskohtaiset vaatimukset."
 

Trestonin 3D-suunnitteluohjelman avulla pystyimme hahmottelemaan työpisteitä, jotka vastaisivat parhaiten tarpeisiimme ja täyttäisivät neljän erilaisen työpajamme yksityiskohtaiset vaatimukset.

Työpisteitä on helppo muuttaa tilanteen, toiminnan sekä työntekijöiden ja opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Esimerkiksi työpöydissä on portaaton korkeudensäätö 650–900 mm, joten ne sopivat sekä seisoma- että istumatyöhön. Osa pöydistä on varustettu pyörillä, mikä tuo opetustyöpajaan tarvittavaa liikuteltavuutta ja muunneltavuutta.

Toteutukseen valittiin muun muassa Treston Tower säilytys- ja työpiste, WB-työpöydät, työpistevalaisimet ja paljon muuta.
 

Siberian Noyabrsk college uses Treston WB model's ESD benches

"Suosittelimme työpajoihin Trestonin WB-työpöytiä, koska ne ovat luotettavia ja kestäviä. Niitä voi helposti järjestellä erilaisiin tuotantoprosesseihin sopiviksi. Pöydät ovat helppokäyttöisiä ja helposti huollettavia, ja niitä voi kätevästi muunnella työpajojen vaihtuviin tarpeisiin sopiviksi. Erityisesti laitteita asennettaessa lisäsimme tarvittavia lisävarusteita kunkin työpisteen tarkoituksen mukaisesti. Osa pöydistä varustettiin työkaluvaunuilla ja vetolaatikoilla, toisiin asennettiin aputasoja ja kaappeja. Kaikki työtilat valaistiin Treston IntoLite Led -työpistevalaisimilla”, kertoo Trestonin myyntipäällikkö Vyacheslav Salov.

Siberian Noyabrsk college uses Treston workshop benches on wheels
Russian Noyabrsk college uses high quality Treston workstations

 

Workshop-työpöydät valittiin, koska ne kestävät painaviakin kuormia ja pystyvät helposti kannattelemaan raskaita CNC-jyrsinkoneita ja lasermerkintäasemia. 

Erityistä huomiota kiinnitettiin myös valittavien työpistekalusteiden ja säilytysratkaisujen siirreltävyyteen. Treston Tower säilytys- ja työpiste on erityisen monipuolinen ja liikuteltava, joten se sopii erinomaisesti prototyyppityöpajan kokoonpanolinjoille. 

Trestonin ESD-suojatut työtuolit ja jakkarat ovat tehokas, turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu teollisuuden työpajoihin. Tuolien selkänojan ja istuimen korkeutta ja kallistusta voi säätää käyttäjän tarpeiden ja työtason korkeuden mukaan. Kaikilla tuoleilla on 10 vuoden takuu. 

Kaikki työpöydät on varustettu monipuolisilla lisävarusteilla. Työkaluille on omat paikkansa, ja reikälevyt jakavat tilan tehokkaasti ja toimivat samalla työkalujen ja lisävarusteiden käytännöllisenä säilytysratkaisuna. Nämä Treston-työpisteet sisältävät yli 30 erilaista koukkua ja ripustinta työkalujen tehokasta varastointia varten, jotka voidaan helposti kiinnittää reikätaustoihin.

Siberian college Noyabrsk uses Treston furniture in their cobot / robot workshops

Yksi tärkeä työn tuottavuuteen ja työergonomiaan vaikuttava tekijä on työpisteiden hyvä valaistus Trestonin työpistevalaisimet sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen: voit helposti muuttaa valaistus asetuksia, ja riittävällä valon määrällä autat vähentämään tuotantovirheiden määrää sekä parantamaan työergonomiaa ja tehokkuutta.

Jamalin alueen ankarien olosuhteiden (kovat pakkaset, alhainen ilmankosteus, kuiva huoneilma) vuoksi runsas staattinen sähkö aiheuttaa usein ongelmia. Kaikissa työpajoihin asennetuissa Treston-työpisteissä – niin työpöydissä, työpöytien lisäosissa, vaunuissa, laatikostoissa, tuoleissa, muovilaatikoissa kuin kaapeissakin – on ESD-suojaus. Työpisteiden ESD-suojaus takaa opiskelijoille turvalliset työolot ja se auttaa suojaamaan kalliita laitteita.
 

Parempaa laatua ja opiskelijoiden inspirointia          

"Treston-työpisteiden ergonomisen muotoilun ansiosta olemme onnistuneet parantamaan koko opetus- ja tuotantoprosessin laatua ja turvallisuutta", Vitaly A. Yarovenko sanoo.

"Treston-työpistekalusteiden moderni värimaailma ja muotoilu mahdollistivat työpajojen brändäämisen yhtenäiseen tyyliin, yliopistomme brändin mukaiseksi. Värillisten laatikostojen, reikälevyjen ja säilytyskaappien yhdistelmistä syntyi mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Työpajojen uusi työskentely-ympäristö näyttää tyylikkäältä ja harmoniselta ja kannustaa opiskelijoita ideointiin", sanoo Nojabrskin yliopiston johtaja Vitaly A. Yarovenko. "Haluamme kiittää Trestonia ja Trestonin toimittajia ja toivomme pitkäjänteistä sekä hedelmällistä yhteistyötä", Yarovenko päättää.
 

Työpajojen uusi työskentely-ympäristö näyttää tyylikkäältä ja harmoniselta ja kannustaa opiskelijoita ideointiin", sanoo Nojabrskin yliopiston johtaja Vitaly A. Yarovenko.

 

Noyabrsk college in siberia chose tresto technical and industrial furniture for their modern workshops
Siberian college Noyabrsk uses Treston furniture in their technical workshops
Siberian college Noyabrsk uses Treston furniture in their technical workshops
Siberian college Noyabrsk uses Treston furniture

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…