Starline 1900x510_2

Asiakastarina

Trestonin laadukkaat ja ergonomiset työpisteet mahdollistavat StarLinelle ESD-suojauksen

”Olemme tyytyväisiä ESD-suojattujen TRESTON-kalusteiden ergonomiaan, kestävyyteen ja luotettavuuteen”, sanoo SPA Starlinen operatiivinen johtaja Alexey Doodin.

Tiede- ja tuotantoyhdistys Starline on ollut mukana kehittämässä autojen turvallisuus- ja telematiikkalaitteita vuodesta 1988. Yhtiön missiona on tarjota Venäjän ja koko maailman asukkaille kehittyneisiin teknologioihin perustuva korkea turvallisuustaso.

Pääkonttori sijaitsee Pietarissa ja sivukonttorit ovat Moskovassa, Kazanissa ja Vladivostokissa. Tuotantotilat sijaitsevat Pietarin alueella. Elektronisten laitteiden tuotanto laajenee jatkuvasti. Tuotanto on suunniteltu mahdollisimman automatisoiduksi. Radio-elektroniikkatuotannon kapasiteetti on 1 200 000 komponenttia tunnissa. Hallintajärjestelmä on sertifioitu kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukaisesti: 2015 (TÜV Rheinland, Saksa). SPA Starlinen insinööritiimi etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja ja teknologioita, joilla taataan korkea turvallisuustaso.


StarLine valitsi TRESTONIN

NGO_Starline_person
Alexey Doodin, Starlinen operatiivinen johtaja

”Yhteistyö Trestonin kanssa alkoi 2010, kun Starline etsi pilottituotantoon laadukkaita ja luotettavia ESD-suojattuja teollisuuskalusteita”, kertoo Starlinen operatiivinen johtaja Alexey Doodin.

”Valintamme perustui suunnitteluun, ergonomiaan ja käyttöikään. Trestonin kestävät, skandinaavista muotoilua edustavat kalusteet olivat meille täydellinen ratkaisu. Kun Starline avasi uusia toimistoja vuonna 2017, otimme jälleen yhteyttä Trestoniin. Työntekijämme keskittyvät työssään pieniin yksityiskohtiin, joten heillä täytyy olla mukavat työpisteet ja tehokkaasti organisoidut tuotantotilat.”

 


Ergonomisten työtilojen organisointi  

Sekä pilotti- että sarjatuotantoalueilla on käytössä TPH-työpöydät. Elektroniikkatuotteiden ja radioasennusten testialueelle Treston toimitti kokonaisratkaisun työpisteisiin: työpöydät, joissa on ergonominen valaistus, säilytysjärjestelmät, kaapit ja työkalupidikkeet.

ngo
ngo_2

Kallistettavat hyllyt ja näytönpidikkeet säästävät pöytätilaa, mutta pitävät tarvikkeet ja työkalut lähellä ja ovat näin aina käytettävissä. Starlinella on nyt luotettavat ja ergonomialtaan erinomaiset työpisteet.
 
 

Starlinen tuotantokapasiteetti kasvaa jatkuvasti. Aiomme jatkaa yhteistyötä Trestonin kanssa.

Odota, tuotetiedot latautuvat…