Quality and environment

Laatu ja ympäristö

Laatu tuo lisäarvoa

Tuotteidemme ja toimintamme korkea laatu on on toimintamme tukipilari. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja toimimme avoimesti laatusertifiointejamme (ISO 9001 : 2015 ja ISO 14001 : 2015) noudattaen. Laadukas toiminta niin ulkoisia kuin sisäisiä asiakastarpeita kuullen ja ymmärtäen kuuluu jokaisen työntekijän päivittäiseen työhön. Jatkuva toiminnan parantaminen, henkilöstön kehittäminen sekä vastuullinen ympäristö- ja laatutyömme tuottavat lisäarvoa myös asiakkaillemme eri puolilla maailmaa. 

Toimimme ympäristön huomioiden

Tavoitteenamme on oman vastuullisen toiminnan ympäristörasitusten minimointi osana jatkuvaa parantamista. Pyrimme edistämään ympäristöajattelua konsernissamme sekä lisäämään ympäristönäkökulmien huomioonottamista kaikessa päätöksenteossa ja toiminnassa.

Seuraamme jatkuvasti tehtaidemme energian- ja vedenkulutusta ja pyrimme vähentämään ympäristökuormaamme toimintaamme optimoimalla. Koneiden tuottamaa lämpöä hyödynnetään tehdastilojen lämmityksessä.  Myös veden kulutuksemme on viime vuosina vähentynyt huomattavasti.  Muovi- ja teräsjätteen kierrätämme kokonaisuudessaan, ja konehankinnoissa suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Tuotteidemme metalli-, muovi- ja alumiiniosat ovat kierrätettävissä niiden tullessa käyttöikänsä päähän.

Muovi- ja teräsjätteen kierrätämme kokonaisuudessaan, ja konehankinnoissa suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Odota, tuotetiedot latautuvat…