Manual workbenches mobile

Manuaaliset työpöydät

Tutustu laajaan teollisten manuaalisten työpöytien valikoimaamme, jonka tuotteet on suunniteltu kestäviksi ja monikäyttöisiksi. Manuaalinen työpöytä on oikea valinta, kun nopeaa korkeudensäätöä ei tarvita. Tukevan rakenteen ja mukautettavien ominaisuuksien ansiosta manuaaliset työpöytämme tarjoavat ihanteellisen työpisteen eri teollisuudenaloille.

Ruuvisäätöisten työpöytien valikoima
Allen key concept workstation
Concept - ergonominen työpöytä
- Kantavuus 500kg
- Korkeudensäätöalue 670-1100mm
- Saatavana ESD-suojattuna
WB workbenches with allen key adjustment
WB-työpöytä
- Kantavuus 300kg
- Korkeudensäätöalue 700-1100mm
- Saatavana ESD-suojattuna
Manual adjustable Workshop bench
RTP ja HEVI- raskaat työpöydät
- Kantavuus 1000kg
- Korkeudensäätöalue 750-1000mm
- Viisi työtasovaihtoehtoa
Kampisäätöiset työpöydät ja pikasäätöpöytä
 Concept workbench with hand crank adjustment
Concept - ergonominen työpöytä
- Kantavuus 200kg
- Korkeudensäätöalue 675-1025mm
- Saatavana ESD-suojattuna
Manual hand crank wb
WB-työpöytä
- Kantavuus 200kg
- Korkeudensäätöalue 700-1100mm
- Saatavana ESD-suojattuna
Treston Quick Edge Workstation
Treston Quick Edge pikasäätöpöytä
- Markkinoiden nopein korkeudensäätö - ei vaadi sähköä
- Laajin korkeudensäätöalue 700-1100mm
- Patentoitu ratkaisu

Trestonin manuaaliset teolliset työpöydät

 • Kestävä rakenne: Teolliset manuaalisesti säädettävät työpöytämme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä varmistaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Pöydät on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja ne tarjoavat luotettavan ja vakaan työpisteen moniin eri käyttötarkoituksiin.
 • Markkinoiden laajin varusteluosavalikoima: Työpöytämme voidaan räätälöidä markkinoiden laajimmalla varusteluosavalikoimalla, mikä tekee niistä täysin LEAN-yhteensopivia. Pitämällä työkalut, laitteet ja tarvikkeet järjestyksessä ja käden ulottuvilla edistät siistiä ja tehokasta LEAN-työtilaa.
 • Integroidut säilytysmahdollisuudet: manuaalisettyöpöytämme voidaan varustaa integroiduilla säilytysratkaisuilla, kuten laatikoilla, kaapeilla ja hyllyillä.
 • Monipuoliset käyttötarkoitukset: Manuaaliset työpöytämme on suunniteltu sopimaan monille eri teollisuudenaloille ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Monipuoliset työpöytämme sopivat erilaisiin tarpeisiin niin raskaassa teollisuudessa kuin laboratorioissa ja kokoonpanolinjoillakin.
 • Täydellisesti ESD-alueille sopiva: Treston tarjoaa ESD-suojattuja manuaaliset työpisteitä, jotka sopivat täydellisesti ESD-suojatun alueen (EPA) luomiseen.
 • Innovatiiviset ratkaisut: Treston Quick Edge -pikasäätöpöytä: Työpiste, joka tarjoaa markkinoiden nopeimman korkeudensäädön ilman sähköä. Treston Quick Edge -pikasäätöpöytä mukautuu eri seisomakorkeuksiin ja parantaa sekä suorituskykyä että ergonomiaa. Pöytä sopii ympäristöihin, joissa tarvitaan lyhyttä vaihtoväliä.
 • Räätälöidyt työpöytäratkaisut: oman tuotekehityksen ja vuosien kokemuksen ansiosta voimme luoda työpöytäratkaisuista kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia räätälöityjä versioita. Vahva suunnitteluosaamisemme auttaa saamaan tilat toimiviksi ja työn sujumaan työpisteiden lisäksi koko valmistusprosessissa.
Manuaalisen työpöydän edut
Parempi tuottavuus
 • Tukevan rakenteen ja tilavan muotoilun ansiosta teolliset käsikäyttöiset työpöytämme mahdollistavat tehokkaan työnkulun, jotta voit suorittaa tehtävät helposti. Järjestelmällisten ominaisuuksien ansiosta työkalut ja materiaalit ovat helposti saatavilla, mikä vähentää seisokkeja ja lisää tuottavuutta.
Hyvä teollinen ergonomia
 • Kuusiokoloavaimella käsin tehtävät säädöt edistävät ergonomisia työasentoja. Tämä auttaa vähentämään rasitusta ja väsymystä sekä parantamaan yleistä mukavuutta, mikä edistää keskittymistä ja suorituskykyä.
Kestävyys ja pitkäikäisyys
 • Käsikäyttöiset työpöytämme on suunniteltu vaativiin työympäristöihin, ja ne ovatkin poikkeuksellisen kestäviä. Vankan rakenteen ansiosta ne kestävät raskaita kuormia ja jatkuvaa käyttöä, mikä varmistaa luotettavan työpisteen vuosiksi eteenpäin.
Kustannustehokas ratkaisu
 • Käsikäyttöiset työpöydät tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon sähköpöydille ja luotettavaa toimintaa ilman sähkökomponentteja tai huoltoa.
Monipuolinen työpiste
 • Käsikäyttöiset työpöytämme sopivat monenlaisiin tehtäviin ja projekteihin, joten ne soveltuvat monille eri teollisuudenaloille. Työpöytämme mukautuvat tarpeisiisi niin puun- ja metallintyöstössä kuin laboratorio- ja kokoonpanotehtävissäkin.

Manuaaliset työpöydät : Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
CAPTCHA
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.