instructions de nettoyage pour les meubles industriels Treston,

Puhdistusohjeet

Olemme koonneet tälle sivulle puhdistusohjeet Trestonin teollisuuskalusteiden asianmukaiseen puhdistamiseen. Löydät täältä vinkit yleisimmin käyttämiemme materiaalien hoitoon ja puhdistamiseen, sekä ohjeistuksen suositelluista puhdistus- ja desinfiointiaineista sekä siivousvälineistä. 

Yleiset puhdistusohjeet Trestonin teollisuuskalusteille

Trestonin teollisuuskalusteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaativia työolosuhteita. Säännöllinen puhdistus ja huolto auttavat pidentämään teollisuuskalusteidesi elinkaarta. Vanha viisaus pätee edelleen siihen, että huolellinen ja säännöllinen ylläpitosiivous neutraaleilla aineilla on suositeltavampaa kuin shokkipuhdistus vahvoilla, pintoja kuluttavilla aineilla. 

Trestonin tuotteet on helppo puhdistaa. Olemme tunnistaneet työpisteissämme tiettyjä kohtia, joita kosketetaan ja käytetään useasti, mitkä sen myötä ovat myös tärkeimmät puhdistettavat kohdat. 

What parts to clean in Treston workstations
 1. Pöytien, vaunujen ja laatikostojen työtasot
 2. Kahvat ja vetimet
 3. Painonapit (esim. valaisimissa ja korkeussäätimissä)
 4. Tuolien selkänojien takaosat
 5. Kammet
 6. Käsituet

 

 

 

Huomioi nämä 10 kohtaa puhdistaessasi Treston työpistettäsi: 

 1. Varaa kaikki tarvittavat puhdistusaineet ja -tarvikkeet valmiiksi ennen siivouksen aloittamista.
 2. Varaa puhdistukselle riittävästi aikaa.
 3. Huolehdi riittävästä valaistuksesta.
 4. Käytä suojakäsineitä puhdistuksen aikana suojellaksesi käsiäsi puhdistusaineiden vaikutuksilta ja ehkäistäksesi infektioiden leviämistä käsien välityksellä.  
 5. Käytä yleispuhdistusaineitta normaaliin ylläpitosiivoukseen. 
 6. Noudata puhdistus- ja desinfektioaineiden pakkauksissa olevia annosteluohjeita. Liiallinen aineiden käyttö ei lisää puhdistustehoa ja pinnoille voi jäädä puhdistusaine jäämiä. Puhdistusaineiden liikakäyttö voi mahdollisesti myös vaurioittaa puhdistettavaa pintaa sekä aiheuttaa pysyviä tahroja pinnoille. 
 7. Käytä kalusteiden pyyhintään ainoastaan pehmeitä pyyhkeitä, kuten mikrokuituliinoja. Hankaavia puhdistusvälineitä ei saa käyttää, sillä materiaalien pinnat saattavat vaurioitua ja vaurioituneille pinnoille kertyy likaa ja mikrobeja. 
 8. Etene aina puhdistuksessa: a) ylhäältä alaspäin, ja b) puhtaasta likaisempaan.
 9. Käytä kuivaa tai nihkeää pyyhintää tilanteen mukaan. Märkäpyyhintä jättää pinnoille helposti likaa ja puhdistusainejäämiä.
 10. Käytä kiinnittyneen lian poistoon niihin soveltuvaa puhdistus- tai desinfektioainetta. Pyyhi ja anna vaikuttaa pakkauksen etiketissä olevan ohjeen mukaisesti. Kuivaa tarvittaessa.

HUOM! Hyvin usein laatikostojen, vaunujen, aputasojen ja työpöytien pyörien puhdistaminen unohdetaan. Jotta pyörät toimisivat oikein, suositellaan niille säännöllistä ylläpitopuhdistusta. 


Puhdistus- ja desinfiointiaineet

Trestonin teollisuuskalusteissa yleisimmin käytetyt materiaalit ovat matala- ja korkeapaine laminaatti, puolijohtava laminaatti, ABS-muovi, teräs ja puu pöytätasoissa, pulverimaalattu teräs ja luonnonvärianodisoitu alumiini rungoissa ja varusteluosissa, tekonahka ja polyuretaani tuoleissa, sekä muovi ja kumi erinäisissä osissa. Nämä materiaalit on testattu yleisimpiä aineosia sisältävillä puhdistus- ja desinfektioaineilla ja todettu yhteensopiviksi niiden kanssa.

Tuotemerkkien valtavasta määrästä johtuen kaikkia soveltuvia tuotteita ei voida tuotemerkeittäin luetella. Yleisesti ottaen, tuotteemme ovat yhteensopivia yleisimpien puhdistus- ja desinfiointiaineiden kanssa, jotka sisältävät: 

 • alkoholia (usein denaturoitua etanolia)
 • vetyperoksidia (peroksygeeni)
 • peretikkahappoa
 • klooria
 • ionittomia tensidejä (pinta-aktiivisia aineita)

Lisätietoa puhdistus- ja desinfektioaineista saa aineiden valmistajilta ja jälleenmyyjiltä.

Mitä on huomioitava puhdistettaessa ESD-suojattuja kalusteita?

ESD-suojattuja kalusteita puhdistettaessa tulee huomioida tietyt asiat.

Treston ESD workbench

Trestonin ESD-kalusteiden suojaus perustuu kalusteissa käytettyihin materiaaleihin. Jos näitä pintoja puhdistetaan vääränlaisilla puhdistusaineilla tai –tarvikkeilla, voit vahingoittaa kalusteiden ESD-suojausominaisuuksia. Sen vuoksi on erittäin tärkeä huomioida seuraavat kohdat puhdistaessasi ESD-suojattuja Treston kalusteitasi.

Ensinnäkin on tärkeää käyttää ainoastaan ESD-tiloihin soveltuvaa ESD-puhdistusaineitta. Älä missään nimessä käytä puhdistusaineita, jotka sisältävät vahaa tai luovat kalvomaisen kerroksen pinnoille. Vaha ja kalvot luovat eristävän kerroksen pinnoille, mikä vaikuttaa ESD-suojaukseen. 

Toiseksi, vältä hankaavien siivoustarvikkeiden käyttöä, jotka voivat vaurioittaa kalusteiden pintaa ja siten vahingoittaa kalusteen ESD-suojausominaisuuksia. Käytä pyyhintään ainoastaan pehmeitä pyyhkeitä, kuten mikrokuituliinoja.

Kolmanneksi, älä käytä vahvoja liuottimia.

Neljänneksi, muista puhdistaa myös kalusteiden pyörät. Lika pyörissä vaikuttaa merkittävästi pintaresistanssiin.

Ja viimeiseksi, muista että lika kaikilla pinnoilla on yleisin syy pintaresistanssin muutoksiin. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että puhdistat ESD-kalusteesi säännöllisesti käyttäen pehmeitä siivoustarvikkeita, kuten mikrokuituliinoja yhdessä ESD-puhdistusaineiden kanssa. 

Odota, tuotetiedot latautuvat…