Suunnittele itse työpisteesi ja näe se 3D:nä

Klikkaa tästä 3D-suunnitteluohjelmaan

3D suunnitteluohjelmamme avulla voit suunnitella juuri omia tarpeitasi vastaavan teollisen tai teknisen työpisteen. Uutena ominaisuutena voi nyt myös suunnitella Treston Multi Yleisvaunun ohjelman avulla. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja nettiselaimen, minkä jälkeen pääset heti aloittamaan, mitään ohjelmia ei tarvitse ladata eikä ohjelman käyttäminen maksa mitään. 

Suunnitteluohjelmassa työpisteesi muotoutuu näytölle valintojesi mukaan ja voit helposti katsella sitä monesta eri suunnasta. Tämä tekee mittasuhteiden hahmottamisesta helpompaa. Lopuksi voit halutessasi tulostaa kuvan ja tuotelistauksen itsellesi PDF:nä. Voit myös pyytää tarjouksen suunnittelemastasi työpisteestä. 

Hyödyllisiä vinkkejä Trestonin 3D-konfiguraattorin käyttöön

 

3D-suunnitteluohjelmaa on helppo käyttää
 

1. Valitse tarkoituksiisi parhaiten sopiva työpisteen tai vaunun runko.

Saatavilla on runsaasti erilaisia runkovaihtoehtoja erilaisiin tehtäviin ja ympäristöihin. Concept-työpöytä on monipuolinen ja hyvä valinta lähes mihin tahansa työhön. Raskasta RTP-työpöytää suosittelemme, mikäli pöydällä käsitellään todella raskaita tuotteita ja tavaroita. TPH ja TP-työpöydät ovat oikea valinta perustarpeisiin.

Select the frame that bests suits your purposes
Vaihe1) Valitse tarkoituksiisi parhaiten sopiva työpisteen tai vaunun runko.

 

2. Valitse työpisteen tai vaunun koko, työtason materiaali ja korkeussäädön tyyppi.

Select the frame size and product functionality
Vaihe 2) Valitse työpisteen tai vaunun koko, työtason materiaali ja korkeussäädön tyyppi.

 

3. Valitse työpisteelle tai vaunulle säätöputket, jotka kiinnittyvät tuotteeseen ja antavat mahdollisuuden yläpuolisten varusteluosien kiinnittämiseen.

Tarjolla on laaja valikoima eri korkuisia säätöputkia, joihin voi kiinnittää työtason yläpuolelle ja sivuille tulevia hyllyjä, näytön kannattimia, laatikkolistoja ja muita lisäosia, jotka tekevät työpisteestä ergonomisen, toimivan ja tarpeisiisi sopivan.

Select upright modules and accessories
Vaihe 3) Valitse säätöputket ja varusteluosat

 

4. Viimeistele työpisteesi tai vaunusi erilaisilla lisätarvikkeilla ja varusteluosilla.

Kuten, valaisimilla, energiakiskoilla, hyllyillä, laatikoilla, tuoleilla, vaunuilla, kaapeilla jne., ja katso kuinka työpisteesi muotoutuu ruudulla. Kun olet valmis, voit lähettää kuvan ja osaluettelon itsellesi sähköpostilla. Samalla voit myös pyytää tarjouksen suunnittelemastasi työpisteestä meiltä.

Choose other accessories to complete your configuration
Vaihe 4) Valitse lisävarusteet 

 

Viimeistele suunnitelmasi ja lähetä se sähköpostiisi

Kun suunnitelmasi on valmis, voit lähettää sen itsellesi sähköpostitse PDF-tiedostona.Voit myös lähettää meille tarjouspyynnön suunnittelemistasi tuotteista. PDF sisältää kuvan sekä listauksen suunnittelemistasi tuotteista. Sähköpostin mukana saat myös linkin, jonka kautta voit tarkastella ja muokata omaa suunnitelmaasi. Tämä tarkoittaa, että voit aina palata suunnitelmaasi linkistä ja tehdä lisämuokkauksia.

Klikkaa - suunnittele - pyydä tarjous; työpisteen suunnitteleminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Klikkaa tästä 3D-suunnitteluohjelmaan

Odota, tuotetiedot latautuvat…