Suunnittele itse työpisteesi ja näe se 3D:nä

Klikkaa tästä 3D-suunnitteluohjelmaan

3D suunnitteluohjelmamme avulla voit suunnitella juuri omia tarpeitasi vastaavan teollisen tai teknisen työpisteen. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja nettiselaimen, minkä jälkeen pääset heti aloittamaan, mitään ohjelmia ei tarvitse ladata eikä ohjelman käyttäminen maksa mitään. 

Suunnitteluohjelmassa työpisteesi muotoutuu näytölle valintojesi mukaan ja voit helposti katsella sitä monesta eri suunnasta. Tämä tekee mittasuhteiden hahmottamisesta helpompaa. Lopuksi voit halutessasi tulostaa kuvan ja tuotelistauksen itsellesi PDF:nä. Voit myös pyytää tarjouksen suunnittelemastasi työpisteestä. 

3D-suunnitteluohjelmaa on helppo käyttää

1. Valitse tarkoituksiisi parhaiten sopiva työpisteen runko.

Saatavilla on runsaasti erilaisia runkovaihtoehtoja erilaisiin tehtäviin ja ympäristöihin. Concept-työpytä on monipuolinen ja hyvä valinta lähes mihin tahansa työhön. Workshop-työpöytää suosittelemme, mikäli pöydällä käsitellään todella raskaita tuotteita ja tavaroita. TPH ja TP-työpöydät ovat oikea valinta perustarpeisiin.

 

2. Valitse työpisteen koko, työtason materiaali ja korkeussäädön tyyppi.

 

3. Valitse työpisteelle säätöputket, jotka kiinnittyvät työpöytään ja antavat mahdollisuuden työtason yläpuolisten varusteluosien kiinnittämiseen.

Tarjolla on laaja valikoima eri korkuisia säätöputkia, joihin voi kiinnittää työtason yläpuolelle ja sivuille tulevia hyllyjä, näytön kannattimia, laatikkolistoja ja muita lisäosia, jotka tekevät työpisteestä ergonomisen, toimivan ja tarpeisiisi sopivan.

 

4. Viimeistele työpisteesi erilaisilla lisätarvikkeilla ja varusteluosilla.

Kuten, valaisimilla, energiakiskoilla, hyllyillä, laatikoilla, tuoleilla, vaunuilla, kaapeilla jne., ja katso kuinka työpisteesi muotoutuu ruudulla. Kun olet valmis, voit lähettää kuvan ja osaluettelon itsellesi sähköpostilla. Samalla voit myös pyytää tarjouksen suunnittelemastasi työpisteestä meiltä.

 

Klikkaa - suunnittele - pyydä tarjous; työpisteen suunnitteleminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Klikkaa tästä 3D-suunnitteluohjelmaan

Odota, tuotetiedot latautuvat…