Treston Custom Solutions Main Image

Räätälöidyt työpisteratkaisut

Teollisuusympäristöissä tulee vastaan tilanteita, kun modulaariset teollisuuskalusteet ja laaja varusteluosavalikoima ei pysty täyttämään monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön kaikkia tarpeita.

Voimme vastata asiakkaiden erityistarpeisiin tarjoamalla muokattuja versioita työpisteistämme ja säilytysratkaisuistamme tai suunnittelemalla täysin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyn teollisuuskalusteympäristön.

 

Tyypillisiä muokkauksia

Räätälöidyt ratkaisut Treston

Tarjoamme sekä muokattuja että täysin räätälöityjä tuoteratkaisuja

Special custom-made industrial Treston bench with FiFO
Räätälöity työpiste FiFo-järjestelmällä

Treston-työpiste mittatilaustyönä toteutettuna integroidulla FiFo-järjestelmällä. Toteutus perustuu monipuoliseen Concept-työpisteeseen.

Customised industrial Treston trolley with tool storage
Räätälöity vaunu työkalujen säilytykseen

Räätälöity vaunu työkalujen säilytykseen. Vaunu auttaa tuomaan työkalut työpisteen lähelle

Special custom-made Treston cabinet with sliding perforated panels
Räätälöity teollisuuskaappi liukuvilla reikälevyillä

 

Räätälöity teollisuuskaappi tehokkaaseen säilytykseen.

Miksi valita Treston?
Tukea ja apua
  • Asiakkaidemme käytössä on läpi projektin koko talon asiantuntijuus tuotesuunnittelusta myyntiin. Vankka osaamisemme teollisuuden ergonomiassa, ESD-suojauksessa ja LEAN-ajattelussa varmistavat että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen lisäarvon
Kokemusta eri toimialoilta ja työympäristöistä
  • Meillä on vuosikymmenten kokemus ja laaja ymmärrys teollisuusympäristöistä useilta eri toimialoilta. Kotimaisena teollisuuskalusteiden valmistajana Treston on ainutlaatuisessa asemassa auttamassa asiakkaitaan valitsemaan parhaat mahdolliset työympäristöratkaisut, joiden ansiosta asiakkaamme onnistuvat pitämään sekä työntekijänsä että liiketoimintansa kunnossa.
Turvallisuus ja ergonomia taattu
  • Treston takaa sinulle sekä turvalliset ja ergonomiset työpisteratkaisut että räätälöidyt ratkaisut. Ratkaisulähtöisen myynnin, suunnitteluosaston tuen ja oman tuotannon ansiosta löydämme ratkaisun asiakkaidemme erityistarpeisiin.
Virtaviivainen prosessi
  • Vuosien kokemuksen ansiosta meillä on osaamista ja prosessimme ovat virtaviivaiset. Myynti, suunnittelutiimi ja tuotanto toimivat sujuvasti yhdessä varmistaakseen parhaan asiakaskokemuksen. Laaja tuotevalikoimamme auttaa toteuttamaan räätälöidyn ratkaisun edullisesti, ja varastossa olevat tuotteet takaavat projektin nopean etenemisen.

Räätälöidyt työpisteratkaisut: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
CAPTCHA
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Ota yhteyttä: Etsitkö tarkkaan määriteltyä ESD-yhteensopivaa varusteluosaa elektroniikkateollisuuden työpisteelle? Vai integrointiratkaisua pakkausaseman ja automatisoitujen kuljetinlinjojen välille? Tai täysin mittatilaustyönä valmistettuja korkean teknologian laboratorio ympäristöihin soveltuvia kalusteita? Me voimme auttaa toteuttamalla sinulle sopivan räätälöinnin.

 

Asiantuntevaa apua ja innovatiivisia ratkaisuja

Kuuntelemme haasteitasi, tutkimme työympäristöä sekä työn prosesseja sekä annamme apua ja neuvoja parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi kustannustehokkaasti. Usein paras ratkaisu on sekoitus tavallista, hyvin varusteltua työasemaa ja hyvin suunniteltuja, räätälöityjä osia, mikä antaa sinulle kilpailuetua, halusitpa sitten maksimoida tilankäytön, luoda tehokkaan integroidun työnkulun tai parantaa työntekijöiden ergonomiaa ja työhyvinvointia. Olemme ratkaisusuunnittelun asiantuntijoita, koska yhdistämme innovatiiviset ratkaisut ja insinööritaitomme etsimällä sinulle parhaan työpisteratkaisun. 

Ergonomiset, turvalliset ja kustannustehokkaat räätälöidyt ratkaisut

Ergonomian, Leanin ja ESD-osaamisemme yhdistettynä kokeneisiin myynti- ja suunnittelutiimiimme sekä monipuolisiin valmistusmenetelmiin varmistavat, että saat räätälöidyn ratkaisun, joka ottaa huomioon ergonomian ja turvallisuuden standardit. Laaja tuote- ja lisävarustevalikoimamme yhdistettynä suunnitteluvoimaamme ja omaan tuotantoomme varmistavat, että räätälöityjä ratkaisuja voidaan suunnitella edullisesti ja nopeasti.