Fiksu työympäristö muokkautuu tilaan, tilanteeseen ja työntekijälle

Jokaisessa työpisteessä, jossa ihmiset tekevät työtä yksin, ryhmässä tai vaikka yhdessä robottien kanssa, vaaditaan teollisuuskalusteilta modulaarisuutta ja ergonomisuutta, jotta työtila on toimiva, tehokas ja turvallinen. Jatkuvassa muutoksessa olevat työtilat ja työtavat on voitava vaivattomasti muuntaa kulloisiinkin prosesseihin sopiviksi. 

Innovatiivisia muunneltavia tuotteita

Trestonin modulaariset teollisuuskalusteratkaisut on suunniteltu muunneltaviksi. Samat perusyksiköt tarpeellisilla varusteluosilla täydennettynä soveltuvat lukuisiin erilaisiin tehtäviin tarjoten aina ergonomisen työpisteratkaisun, joka huomioi työntekijän yksilölliset tarpeet ja kulloisenkin työtehtävän vaatimukset. Laadukas kaluste on suunniteltu käyttäjää ajatellen ja se on helposti muunneltavissa tai uudelleen konfiguroitavissa. Markkinoiden laajimmalla varusteluosavalikoimalla jokainen käyttäjä, työpaikka ja teollisuudenala voi toteuttaa toimivan työympäristön. 

Räätälöitäviä ratkaisuja 

Oman tuotekehittelymme ja vuosien kokemuksen avulla voimme tarvittaessa räätälöidä jokaisen ratkaisun sen käyttötarkoitukseen parhaiten sopivaksi. Vahva suunnitteluosaamisemme auttaa tekemään tilasta toimivan ja työstä sujuvaa, ei vain työpisteiden vaan koko tuotannon osalta. 

Asiantuntija käytettävissäsi 

Älykkäissä työympäristöissä huomioidaan ergonomia-näkökohdat, ne soveltuvat LEAN-filosofian vaateisiin ja ratkaisut toimivat myös ESD-suojatuissa ympäristöissä. 

Ergonomia- ja LEAN 5S-osaamisemme on laaja-alaista ja ratkaisumme pyrkivät aina työn tekijän arjen sujuvoittamiseen, työn tehostamiseen ja laadun parantamiseen. ESD-suojatut ympäristöt ja niiden kalustaminen kuuluvat myös erityisosaamisemme piiriin ja teemme jatkuvaa kehitystyötä näiden tuotteiden parissa. Pakkaus- ja logistiikkaratkaisut joko yksittäisinä pakkaustyöpisteinä tai osana pakkauslinjastoa ovat myös ominta alaamme. 

Älä epäröi kääntyä puoleemme kun haet fiksua ja toimivaa työympäristöratkaisua!

Odota, tuotetiedot latautuvat…