About us

Tietoa meistä

Treston: Paremman työympäristön puolesta

Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat meiltä asiantuntevaa palvelua laadukkaiden ergonomisten työympäristöjen rakentamisessa. Työpisteratkaisumme soveltuvat LEAN-filosofiaan ja laaja valikoimamme ESD-suojattuja tuotteita EPA-alueille.

Asiakkaillemme haluamme tarjota lisäarvoa 

  • Hyvällä asiakaspalvelulla ja asiantuntemuksella
  • Laadukkailla tuotteilla 
  • Nopeudella ja joustavuudella
  • Luotettavuudella
Työpisteiden suunnittelussa ja toteutuksessa lähdemme aina liikkeelle työntekijästä.

Lopputuotteessa huomioidaan aina sekä ergonomianäkökohdat että työn toiminnallisuus ja tehokkuus. 

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja. Tuotteisiimme kuuluvat työpöydät, pöytien lisävarusteet, säilytysjärjestelmät, vaunut, tuolit, valaisimet, kaapistot, hyllyt, linjastot ja pakkausratkaisut. Teollisuuteen optimoidun valikoiman lisäksi Treston valmistaa Sovella tuotemerkillä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin.
Modulaaristen ja muuntautuvien vakioratkaisujen lisäksi suunnitteluosastomme palvelee yritysasiakkaita asiakaskohtaisilla ja räätälöidyillä ratkaisuilla. 

Olemme toimittaneet yli 500,000 työpistettä globaalisti
Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

 

Treston Group –konsernin pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Suomessa. Tytäryhtiömme palvelevat kuudessa maassa: Ruotsissa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisäksi jälleenmyyjäverkostomme kattaa yli 30 maata. 

Oma myyntiverkostomme ja asiantuntevat jälleenmyyjämme avustavat ja palvelevat globaalisti. 
2019 Trestonin henkilöstömäärä oli 280 globaalisti.

Treston on luotettava kotimainen yritys:

 

Whistleblowing tiedoksiantokanava

Treston haluaa toimia avoimesti ja luotettavasti. Mikäli työntekijämme tai organisaatiomme kanssa tekemisissä oleva henkilö kokee Trestonin syyllistyneen väärinkäytöksiin, on hänellä mahdollisuus luottamuksellisesti ja halutessaan anonyymisti tehdä Trestonille ilmoitus väärinkäytösepäilystä. Whistleblowing-ilmoituksenantokanava on ulkopuolisen palveluntoimittajan tarjoama luottamuksellisuuden takaamiseksi. Pääset lukemaan lisää kanavan periaatteista ja tiedoksiannon käsittelyprosessista sekä tekemään ilmoituksen tästä linkistä.

Helpottaaksemme kanavan käyttämistä olemme laatineet sen käyttöohjeet. Voit ladata ohjeet TÄSTÄ
Odota, tuotetiedot latautuvat…