About us

Tietoa meistä

Kotimainen vuonna 1969 perustettu Treston on yksi maailman johtavista ergonomisten työpisteratkaisujen valmistajista ja toimittajista. Valmistamamme tuotteet sopivat vaativiin teollisiin ja teknisiin ympäristöihin. Yli 15 000 asiakasta ympäri maailmaa luottaa meihin. Palvelemme niin pieniä kuin suuria asiakkaita useilla toimialoilla elektroniikkateollisuudesta raskaaseen teollisuuteen sekä myös julkista sektoria kuten oppilaitoksia, museoita ja palolaitoksia.  

Treston – Tyytyväisen työntekijän työpisteet

 

Workspaces for happier workfaces – Tyytyväisen työntekijän työpisteet   

Uskomme että kestävä liiketoiminta perustuu motivoituneille ja hyvinvoiville työntekijöille, sekä yrityksen kyvylle muuntautua ja uudistua. 

Trestonin vuosikymmenten kokemus teollisuusympäristöistä, laadukkaat tuotteet ja osaamisemme ergonomiasta, ESD-suojauksesta ja LEAN-ajattelusta auttavat asiakkaitamme pitämään sekä työntekijät että liiketoiminnan kunnossa. Teollisuusympäristöissä onnistumisessa auttavat ketterästi muunneltavat työtilat, jotka vastaavat niin yksilön kuin liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.  

Fiksut työpiste- ja materiaalivirtaratkaisut saavat niin yrityksen kuin yksilönkin yltämään parhaimpaansa ympäristöä kunnioittaen.

 

Lue asiakastarinat täältä

 

Miksi valita Treston?  

Meillä on vuosikymmenten kokemus, laaja ymmärrys teollisuusympäristöistä ja vankka osaaminen Ergonomia-, ESD- ja LEAN-asioissa. Kotimaisena teollisuuskalusteiden valmistajana Treston on ainutlaatuisessa asemassa auttamassa asiakkaitaan valitsemaan parhaat mahdolliset työympäristöratkaisut, joiden ansiosta asiakkaamme onnistuvat pitämään sekä työntekijänsä että liiketoimintansa kunnossa.  

  • Modulaariset tuotteet.  Äärimmäisen modulaariset ja muokattavat, laadukkaat työpisteratkaisut. Markkinoiden laajin lisävarustevalikoima.   
  • Räätälöidyt ratkaisut. Ratkaisulähtöisen myynnin, suunnitteluosaston tuen ja oman tuotannon ansiosta löydämme ratkaisun asiakkaidemme erityistarpeisiin.  
  • Asiantuntijuus. Koko talon asiantuntijuus tuotesuunnittelusta myyntiin ja vankka osaaminen teollisuuden Ergonomia, LEAN- ja ESD- asioissa.   
  • Laaja tuotevalikoima. Laaja valikoima teollisuuskalusteita sekä markkinoiden laajin lisävarustevalikoima palvelee teollisuuden haastaviakin tarpeita. Treston™ tuotteille myönnetään 10 vuoden takuu toimituspäivästä lukien, tietyin poikkeuksin. 
  • Innovatiivisuus. Pystymme tuottamaan uusia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia nykyisiin tuotteisiin ja palveluihin. Tuotesuunnittelumme tähtää tulevaisuuden innovaatioihin.   
     

Arvomme

Treston values

Iloinen asiakas: Autamme asiakasta löytämään kokonaisuuden kannalta parhaan lopputuloksen 

Rohkeus ja uskallus: Ajattelemme isosti ja toimimme rohkeasti, riskit tiedostaen. 

Yhdessä onnistuminen: Autamme toisiamme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme onnistumaan. 

Tyytyväisenäkin nälkäinen: Iloitsemme hyvistä saavutuksista mutta pyrimme aina parempaan.
 

 

Whistleblowing tiedoksiantokanava

Treston haluaa toimia avoimesti ja luotettavasti. Mikäli työntekijämme tai organisaatiomme kanssa tekemisissä oleva henkilö kokee Trestonin syyllistyneen väärinkäytöksiin, on hänellä mahdollisuus luottamuksellisesti ja halutessaan anonyymisti tehdä Trestonille ilmoitus väärinkäytösepäilystä. Whistleblowing-ilmoituksenantokanava on ulkopuolisen palveluntoimittajan tarjoama luottamuksellisuuden takaamiseksi. Pääset lukemaan lisää kanavan periaatteista ja tiedoksiannon käsittelyprosessista sekä tekemään ilmoituksen tästä linkistä.

Helpottaaksemme kanavan käyttämistä olemme laatineet sen käyttöohjeet. Voit ladata ohjeet TÄSTÄ

 

Treston on globaali yritys, joka on aidosti kotimainen 

Treston offices around the world
  • Kotimaan ulkopuolella Trestonin oma myyntiverkosto ja asiantuntevat jälleenmyyjät tarjoavat apua ja palveluita maailmanlaajuisesti. 
  • Jälleenmyyntiverkostomme toimii yli 30 maassa ja tytäryhtiömme kotimaan lisäksi viidessä eri maassa: , Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. 
  • Trestonin tehtaat sijaitsevat Suomessa Turussa ja Jyväskylässä. Kotimaassa kattava jälleenmyyntiverkostomme palvelee kumppaneitamme ympäri Suomea ja oma aluepäällikköistämme koostuva myyntitiimimme on apuna ja tukena.

 Ota yhteyttä

Odota, tuotetiedot latautuvat…