Packing benches frontpage

Pakkauspöydät

Trestonin pakkauspöydät auttavat maksimoimaan työn tuottavuuden ja nopeuttamaan pakkausprosessia. Kaikkien Treston-teollisuuskalusteiden suunnittelu perustuu ergonomian periaatteisiin.
Storage systems packing

Säilytysjärjestelmät pakkaamiseen

Laaja valikoima säilytysjärjestelmiä pakkaamiseen. Ottolaatikot, pyörivät laatikkotelineet, hyllylaatikot, ottolaatikkotelineet, työkalukaapit ja FiFo-virtaushyllyratkaisut pakkaamisen työympäristöön.
Trolleys packing listing

Pakkausvaunut

Trestonin kevyesti liikuteltavilla ergonomisilla vaunuilla pakkausympäristössä tavaroiden ja työkalujen siirtäminen paikasta toiseen on helppoa ja työn tuottavuus kasvaa.

Packing drawers

Laatikostot pakkaamiseen

Tukevat Treston-pakkauspöytälaatikot tarjoavat säilytystä pakkaus- ja logistiikkaympäristöihin.
Lights for packnig

Pakkauspöydän valaistus

Laadukas ja monipuolisesti säädettävä työpisteen valaistus on olennaista työn laadulle ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Chairs for packing

Työtuolit pakkaamiseen

Treston Flex seisomatuki sopii pakkaustyöhön, jossa seisotaan paljon. Luistamaton istuin. Korkeudensäätö istuimelle ja jalkarenkaalle.
Accessories for packing

Varusteluosat pakkaamiseen

Laaja valikoima pakkaamiseen liittyviä varusteluosia, jotka täydentävät pakkauspöytää, kuten leikkurit, tarra- ja teippiannostelijat sekä paperirullien pidikkeet. Monipuoliset pakkaus työympäristöön sopivat varusteluosat lisäävät ergonomiaa ja helpottavat työntekoa.
Tarvitsetko valmiiksi suunnitellun pakkauspöydän, jonka mukana tulee yleisimmät lisävarusteet ja joka on helppo asentaa? Vaiko räätälöidyn kokonaisuuden esimerkiksi pakkaamoon, joka voidaan muokata laajasti vastaamaan tarpeitasi? Trestonin pakkausratkaisuiden valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan ratkaisun.
Odota, tuotetiedot latautuvat…