Teollisuusvaunut - Treston

Vaunut

Varustele erilaisiin tarpeisiin
Treston packing trolleys, trolleys, packing

Pakkausvaunut

Kätevät ratkaisut pakkausmateriaalien säilyttämiseen ja käyttöön.
Treston Workshop trolleys

Workshop-vaunut

Jykevät vaunut raskaisiin ja vaativiin olosuhteisiin. Kantavuus jopa 600 kg.
Treston RRT trolley for reel racks. Can hold up to 360 reel racks. ESD protected.

Kelavaunu RRT

Säädettävä vaunu, joka on yhteensopiva SMD-komponenttikelatelineiden kanssa. ESD-suojattuun vaunuun mahtuu jopa 360 kelaa.
Kevyesti liikuteltavilla ergonomisilla vaunuilla tavaroiden ja työkalujen siirtäminen paikasta toiseen on helppoa ja työn tuottavuus kasvaa. Trestonin modulaariset ja monipuolisesti varusteltavat vaunut on helppo räätälöidä omaan työhön ja ympäristöön sopiviksi. Myös ESD-suojattuna.
Loading

Laadukas vaunu tehostaa työntekoa

Teollisissa ja teknisissä ympäristöissä työ ei aina ole luonteeltaan paikallaan pysyvää vaan työvälineitä on siirreltävä paikasta toiseen työn luo. Kevyesti liikuteltavilla ergonomisilla vaunuilla se käy helposti ja samalla työn tuottavuus kasvaa lähes huomaamatta. Trestonin kestävät vaunut ovat modulaarisia ja ne voi räätälöidä vakio-osien avulla juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Vaunut tarjoavat lisää työ- tai säilytystilaa, ja niitä voi käyttää esimerkiksi erilaisten tavaroiden kuljettamiseen, mittalaitteiden varastointiin, tai puskurivaraston pitämiseen tuotantolinjassa. Reikälevyillä tai reikälevykaapeilla varustellut vaunut sopivat täydellisesti työkalujen säilytykseen ja järjestyksessä pitämiseen.

Trestonin kestävät vaunut ovat modulaarisia ja ne voi räätälöidä vakio-osien avulla juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Trestonin valikoimasta löytyy laaja valikoima vaunuja teollisiin ja teknisiin ympäristöihin. Raskaaseen teollisuuteen on omat mallinsa, pakkaussektorille omansa ja keräilyyn ja varastointiin löytyy myös räätälöidyt ratkaisut. EPA-alueille sopivat taas ESD-suojatut vaunut. 

Modulaarinen vaunu on aina räätälöity

Kaikki työtehtävät ovat erilaisia ja vaativat omanlaisensa apuvälineet. Useimpien Trestonin vaunujen rakenne on modulaarinen, mikä yhdessä monipuolisten varusteluosien kanssa varmistaa, että vaunu voidaan suunnitella ja toteuttaa yksilöllisesti käyttäjän tarpeiden ja työn vaatimusten mukaan.

Ergonominen vaunu ei rasita käyttäjäänsä

Vaunun tärkein ominaisuus on helppo siirrettävyys sekä tyhjänä että kuormattuna. Vaivattomasti kulkevaa vaunua on ilo työntää ja sen kanssa pääsee helposti yli hieman korkeammastakin kynnyksestä. Ergonominen vaunu on suunniteltu käyttäjää ajatellen sekä työnnettävyyden että muun käytettävyyden osalta. Kun työntökahva on oikealla korkeudella ja oikein muotoiltu ja pyörät laadukkaat ja toimivat, vaunun liikuttelu isollakin kuormalla sujuu ilman suurta rasitusta.

Laadukkaat pyörät saavat vaunun kulkemaan

Trestonin vaunujen pyörät on valittu vaunun käyttötarkoitusta ajatellen. Laadukas pyörä on riittävän iso ja sen juoksupinta kulutusta kestävä. Mitä suurempi pyörä, sitä helpompaa vaunun liikuttaminen on. Suuren pyörän kanssa esimerkiksi kynnykset ja muut korokkeet on helpompi ylittää. Mikäli vaunu seisoo enimmäkseen paikallaan, ei laadukas pyörä menetä muotoaan painon alla vaan pysyy pyöreänä vuodesta toiseen.

Hyvä pyörä on riittävän iso ja sen juoksupinta kulutusta kestävä.

Kääntyvät pyörät tekevät vaunusta näppärän ja sitä on helppo liikutella pienessäkin tilassa. Pitävä jarru lukitsee pyörän paikoilleen ja tällöin vaunu pysyy tarvittaessa juuri siinä missä pitääkin. Tämä tekee työstä turvallista. EPA-alueilla käytettäville vaunuille on omat ESD-pyöränsä. 
 

Vaunut: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.

Vaunut: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Asiakkaitamme

Trestonin toimittamat vakaat ja kestävät vetolaatikot vastaavat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin
Tiina Myllymaa, Avainasiakaspäällikkö Kasten
Treston oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa.
Jouni Mäkelä, Esimies, Anturi- ja mekaniikkaos., Stresstech
"Treston NaturLite LED 1200 antaa riittävästi valoa koko työpisteelle -muita kohdevalaisimia ei tarvita."
Daniel Norberg, tuotantoinsinööri, Senseair AB
Meille oli tärkeää, että saamme yhtenäisen linjan ja yhteensopivat kalusteet läpi kaikkien työpisteiden.
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Tuotantotilojemme laajentuessa tulemme käyttämään Trestonin teknisiä kalusteita uudelleen."
Achim Schuster, Tuotantopäällikkö, KITE Electronics
"Trestonin kokonaisratkaisu sisälsi työpöydät ja niiden valaistuksen sekä muunneltavuutta ja skaalautuvuutta."
Reinhard Gohe, Kaupallinen tuotetukipäällikkö