ESD lighting

ESD-suojatut kalusteet

Ilmainen e-kirja: Kuuden kohdan tarkistuslista ESD-suojattujen alueiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi
ESD workbench

ESD-työpöydät

Modulaariset ESD-työpöydät soveltuvat erityisesti töihin, joissa käsitellään sähköisiä komponentteja, ja muihin vastaaviin teollisuuden käyttökohteisiin.
ESD Storage systems

ESD-säilytyskalusteet

Käyttäjälähtöisesti suunnitellut ja laadukkaista materiaaleista valmistetut ESD-säilytyskalusteet toimivat hyvin kaikissa tiloissa.
ESD trolley

ESD-vaunut

Kevyesti liikuteltavat ja ergonomiset ESD-vaunut helpottavat tavaroiden ja työkalujen siirtelyä ja parantavat työpaikan tuottavuutta.
ESD Drawers

ESD-laatikostot

Trestonin ESD-laatikostojen kattavasta valikoimasta löytyy helppoja, tehokkaita ja ergonomisia säilytysratkaisuja kaikenlaisille työkaluille, tarvikkeille, osille ja muille tavaroille.
ESD Lighting

ESD-teollisuusvalaisimet

Hyvä valaistus on olennainen työn laatuun ja työhyvinvointiin vaikuttava tekijä. Oikea määrä valoa oikealla hetkellä lisää tuottavuutta ja vähentää virheitä teollisuusympäristössä.
ESD Chair

ESD-työtuolit

Trestonin laadukkaat ESD-tuolit, -jakkarat ja -satulatuolit antavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne sopivat tuotantoon, pakkaustyöhön, ESD-suojatuille alueille (EPA-alueille) ja tuotekehitykseen.
ESD Accessories

ESD-varusteluosat

Kaikki ESD-yhteensopivat varusteluosat kaikkiin ESD-tuotteisiimme. Saatavilla on maadoitustarvikkeita, ESD-rannekkeita ja -mattoja sekä muita vastaavia varusteluosia.
Trestonilla on vuosikymmenten kokemus ESD-kalusteiden kehittämisestä, valmistamisesta ja toimittamisesta. Kaikki teolliset työpisteratkaisumme ovat saatavilla ESD-yhteensopivina. Toimitamme teollisuuden tarpeisiin myös ESD-yhteensopivia vaunuja, hyllyjä, kaappeja, tuoleja, valaisimia ja varusteluosia.
Odota, tuotetiedot latautuvat…