Treston Workshop-työpöytä raskaaseen teollisuuskäyttöön

Workshop - raskas työpöytä

Kovaan kulutukseen tukeva raskaan teollisuuden pöytä. Useita jalka- ja tasovaihtoehtoja. Laaja varustevalikoima. Kantavuus 750+ kg
WB työpöytä Treston

WB-työpöytä

Ergonominen ja esteettinen, helposti eri tarpeisiin muuntuva pöytä. Myös ESD-suojattu ja sähkösäätöinen malli. Kestävyys 250 kg.
LMT sähkötyöpöytä Treston

LMT-työpöytä

Monikäyttöinen sähköpöytä kevyeen teollisuuteen. Laaja korkeussäätövara, nopea säätää, kattavasti varusteluosia. Kantavuus 150 kg.
Treston pakkauspöytä TPB

TPB-pakkauspöytä

Kestävä ja tehokas pakkauspöytä. Säädettävissä ja laajennettavissa, yli 50 lisävarustetta. Portaaton korkeudensäätö. Max 300 kg.
Tukeva Treston TP perustyöpöytä

TP-työpöytä

Teollisuuden tukeva kustannustehokas perustyöpöytä erinomaisella lisävarustevalikoimalla. Saatavana ESD-suojattuna. Max 300 kg.
TPH is a basic bench with one shelf included. Comes with a wide variety of accessories.

TPH-työpöytä

Perustyöpöytä yhdellä hyllyllä varusteltuna. Lisävarusteet ammattilaisen perustarpeisiin. Saatavana ESD-suojattuna. Max 300 kg.
Treston-työpöytämallistosta löydät tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän, etsitpä edullista peruspöytää tai erityisiin tarpeisiin muuntuvaa mallia, joka sopii tuotantolinjaasi. Laadukkaat modulaariset pöydät ja markkinoiden laajin varusteluosavalikoima kestävät vuodesta toiseen, tuoden tehoa ja turvallisuutta työhön.
Odota, tuotetiedot latautuvat…