Workspace design and expert services

Työtilojen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

Pöytä ei ole meille vain pöytä

Treston ei ole vain kalustevalmistaja, vaan tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti tietämystä ja näkemystä siitä, miten asiakkaan työpisteistä ja työskentelytiloista saadaan mahdollisimman toimivat. 

Työtilasuunnitelmissa huomioidaan aina ergonomia-näkökulmat. Tuotteidemme modulaarisuus puolestaan auttaa meitä laatimaan LEAN-filosofian periaatteita tukevia työpisteratkaisuja kustannustehokkaasti. ESD-tuotevalikoimamme ja -asiantuntemuksemme auttaa asiakkaitamme saamaan turvalliset ja toimivat työtilat vaativampiinkin olosuhteisiin. 

Pitkä historiamme kalustevalmistajana, yli 600,000 toimitettua työpistettä ja 15,000 asiakasta globaalisti antavat takeen siitä, että osaamme asiamme. 

Projekteissa asiantuntevat myyjämme käyvät läpi asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, nykytilan sekä prosessit. Näiden keskustelujen pohjalta teemme ehdotukset tilasuunnitelmasta sekä kalusteista. Suunnitteluinsinöörimme puolestaan valmistamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat mittakuvat.  

Myös jälleenmyyjämme ovat asiantuntijoita, jotka pystyvät palvelemaan sinua joustavasti ja kattavasti. Tuemme myös jälleenmyyntiverkostoamme asiantuntijapalveluilla.

Trestonin laajan tuotevalikoiman ja modulaaristen ja muuntautuvien työpisteratkaisujen ansiosta asiakkaamme löytävät juuri heidän tarpeisiinsa sopivat yksilölliset kalusteratkaisut edullisesti. 

Tehdasvalmistajana pystymme lisäksi toimittamaan joustavasti asiakkaille räätälöityjä tuoteratkaisuja

Tehdasvalmistajana pystymme lisäksi toimittamaan joustavasti asiakkaille räätälöityjä tuoteratkaisuja. Olipa kyseessä linjastoon integroitava pöytä, uudenlainen lisävaruste tai erikoismitta kalusteelle, älä epäröi kysyä tarjousta. 

Helppoa suunnittelua 3D ohjelmalla

Yksittäisen työpisteen suunnittelussa pääset helposti ja nopeasti etenemään käyttämällä avuksi 3D suunnitteluohjelmaamme osoitteessa 3d.treston.com. Ruudulla rakentuu tarvitsemasi kokonaisuus pala palalta, ohjaten sinua valinnoissasi. Lopuksi voit näppärästi sähköisesti pyytää kokonaisuudesta tarjouksen tai säilyttää suunnitelman piirroksen ja varustelistauksen PDF:nä itselläsi. 

Meidän kauttamme saat myös asennuspalvelut. Trestonilla on kattava asennuspalveluverkosto, jota käytämme säännöllisesti ja voimme suositella varsinkin isommissa projekteissa nopeuttamaan tuotantotilojen muutosten läpivientiä. 

Trestonin asiantuntevat myyjät ja jälleenmyyjäverkosto, modulaariset tuotteet sekä tehdasvalmistajana mahdollisuudet muokata räätälöityjä ratkaisuja takaavat, että pystymme luomaan asiakkaallemme tehokkaan ja toimivan työympäristön! 

Kiinnostuitko?

Ole meihin yhteydessä niin pistetään asiat rullaamaan! >> Yhteystiedot

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…