Treston ErgoID™ - Tunnista. Kehitä. Menesty.

Tunnista työtehtäväsi fyysinen kuormitus tekoälyä hyödyntävän ergonomia-arviointipalvelun avulla - Treston ErgoID™   

Treston ErgoID™ -ergonomia-arviointipalvelun avulla autamme yrityksiä hyödyntämään ergonomiaa työkyvyn ja työn tuottavuuden edistämiseksi.  

Tavoitteena on

  • Haitallisten työasentojen tunnistaminen 

  • Ergonomisiin työtapoihin kannustaminen  

  • Terveellisen, turvallisen ja tuottavan työn edistäminen 

 Ota yhteyttä

Katso vaihtoehdot

*Treston ErgoID™ hyödyntää TuMeke Ergonomics:n tietoturvallista tekoälyohjelmistoa työasentojen analysointiin

Miten ErgoID™  toimii

 

Sallithan markkinointievästeet nähdäksesi sisällön. Siirry markkinointievästeiden hyväksyntään ruudun vasemmassa alalaidassa olevasta rattaan kuvasta.

Treston ErgoID™ ergonomian arviointipaketit
Products
Starter

Yhden työtehtävän ergonomia-arviointi 

Sisältää
Työasentojen riskien arviontivideo (1 kpl)
Raportti sisältäen työtehtäväkohtaisia parannusehdotuksia ergonomian edistämiseksi
Pro

Viiden työtehtävän ergonomia-arviointi 

Sisältää
Työasentojen riskien arvionti videolla (5 kpl)
Raportti sisältäen työtehtäväkohtaisia parannusehdotuksia ergonomian edistämiseksi
Verkkotapaaminen asiantuntijamme kanssa (1 h)
Enterprise

Yrityskohtaisesti räätälöity ergonomia-arviointipaketti  

Sisältää
Ergonomian asiantuntija tekee arvioinnin paikan päällä videoraporteilla
Räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Kysy tarjous

x

Treston ErgoID™ hyödyntää TuMeke Ergonomics:n tietoturvallista tekoälyohjelmistoa työasentojen analysointiin. Analysoinnissa käytetään kansainvälisiä ergonomia-arviointimenetelmiä, kuten RULA, REBA ja NIOSH:n nostokaava.  

Miksi valita Treston ErgoID™? 

Työperäiset tuki- ja liikuntaelinsairaudet aiheuttavat yhä edelleen huolta työpaikoilla, vaikka tutkimukseen perustuvaa tietoa työn fyysisistä kuormitustekijöistä on laajasti saatavilla. Haasteena työpaikoilla on työtehtäväkohtaisen fyysisen kuormitustason tunnistaminen työkuormituksen hallitsemiseksi. 

  • Maksimoi ergonominen hyöty: Kotimaisena ergonomisten teollisuuskalusteiden valmistajana tiedämme, kuinka tärkeää työkyvyn ylläpitämiseksi on osata arvioida työolosuhteita sekä ohjata työntekijöitä työpistekalusteiden ergonomiseen käyttöön. 
  • Tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäiseminen: Laadukkaat työpistekalusteet yhdessä Treston ErgoIDpalvelun kanssa auttavat fyysisen työkuormituksen hallinnassa. 
  • Kustannustehokas johdatus ergonomiaan: Treston ErgoID™ toimii ensimmäisenä askeleena yrityksille, jotka haluavat parantaa työpaikan ergonomiaa.  

TIESITKÖ ETTÄ? 

  • Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston raportin mukaan tuki- ja liikuntaelinsairaudet (TULES) ovat suurin yksittäinen työperäinen terveyshaitta Euroopassa: jopa kolme viidestä työntekijästä raportoi tuki- ja liikuntaelinoireista. (Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston raportti 

"Ergonomisten teollisuuskalusteiden valmistajana olemme sitoutuneet edistämään työkykyä auttamalla asiakkaitamme hallitsemaan fyysistä työtaakkaa. Tunnistamalla haitalliset työasennot ja kouluttamalla ergonomisempaa työskentelytapaa voimme yhdessä ehkäistä työhön liittyviä TULE-ongelmia nyt ja tulevaisuudessa." 

- Jonna Patama, ergonomi

Tunnista
Haasteena työpaikoilla on työtehtäväkohtaisen fyysisen kuormitustason tunnistaminen työkuormituksen hallitsemiseksi. Hyödynnämme huippuluokan AI-tekoälyohjelmistoa, jolla analysoimme työn vaiheita ja tunnistamme mahdollisia TULE-ongelmien syitä.
Kehitä
Ergonomisiin työtapoihin kannustaminen on tärkeä osa työhyvinvoinnin ja tuottavuuden ylläpitämistä nykyaikaisilla työpaikoilla. Tavoitteenamme on ergonomia-arviointipalvelun avulla tukea työntekijöiden hyvinvointia.Työnantajan rooli on keskeinen ergonomian edistämisessä, mutta työntekijöillä on myös oma vastuunsa kiinnittää huomiota omiin työskentelytapoihinsa.
Menesty
Tunnistamalla haitalliset työasennot ja kouluttamalla ergonomisempaa työtapaa voimme ehkäistä työhön liittyviä TULE-sairauksia. Palvelumme edistää terveellistä, turvallista ja tuottavaa työtä.

ErgoSavings- laskuri – laske säästösi ergonomiselle investoinnille

Sairauspoissaolopäivien lukumäärä yrityksessäsi – esimerkki keskiarvot alapuolella


Tyypillisiä tutkimukseen perustuvia ergonomialukuja* – voit säätää näitä lukuja

Arvioidut säästöt per vuosi:

Per vuosiViidessä vuodessa
Säästöt
Säästetyt sairauspoissaolopäivät:päivääpäivää

Treston ErgoID™ - Tunnista. Kehitä. Menesty.: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
CAPTCHA
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.
Etsitkö lisätietoa teollisuuden ergonomiasta?
EBook on ergonomics by Treston
E-kirja: Oikea ergonomia parantaa tuottavuutta
Tämä e-kirja antaa sinulle lisää tietoa ergonomiasta ja sen vaikutuksista teollisiin työpisteisiin. Opit, kuinka työympäristön ergonomia vaikuttaa suoraan työntekijöiden hyvinvointiin, vähentää ajan ja materiaalien hukkaa sekä parantaa tuottavuutta.
Ergo Goes Factory News small
Ergo Goes Factory - webinaarisarja
Ergo Goes Factory -webinaareissamme keskustelemme ergonomiasta erilaisissa teollisissa työympäristöissä. Jokaisessa jaksossa opit lisää ergonomian merkityksestä eri näkökulmista

Lue lisää blogistamme

Näin valitset modulaarisen sähköpöydän teollisuuteen

Oikean työpöydän valitseminen teolliseen työtilaan on päätös, joka vaikuttaa ergonomian lisäksi tuottavuuteen. Pöytää valittaessa keskeisiä erottavuustekijöitä ovat mm. kantavuus, lisävarustevalikoima sekä pöydän muuntautumiskyky sillä toteutettaviin työtehtäviin.

Treston tarjoaa modulaarisia, ESD-yhteensopivia ja kestäviä työpöytiä, jotka on suunniteltu vastaamaan monenlaisten teollisuusalojen tarpeisiin, elektroniikan kokoonpanotyöstä raskaaseen teollisuuteen.

Tässä artikkelissa vertailemme neljää sähköisesti korkeussäädettävää teollisuuden työpöytäämme, jotka ovat TED, WB, QuatreX ja Concept. Vertailu keskittyy erityisesti kahteen osatekijään: kantavuuteen ja lisävarustevalikoimaan.
Lue blogi
Treston blog assembly line ergonomics workstations 1

Kokoonpanotyön tehokkuuden, laadun ja työntekijöiden hyvinvoinnin parantaminen ergonomisilla työpisteillä

Kokoonpanotyön yleisiä haasteita ovat tuottavuuden ylläpitäminen, tuotelaadun varmistaminen ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Epäergonomiset työasennot voivat johtaa tehokkuuden laskemiseen. Ne voivat vaikuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien lisääntyneeseen riskiin ja jopa valmistettavien tuotteiden laatuun.

Ergonomisilla työpisteillä voidaan kuitenkin optimoida kokoonpanotyön tehokkuutta, tuotelaatua ja edistää työntekijöiden hyvinvointia. Tässä blogikirjoituksessa tutkimme ergonomisten työpisteiden keskeisiä etuja kokoonpanotyöympäristöissä. Käymme läpi, miten ne voivat hyödyttää sekä työntekijöitä että koko liiketoiminnan suorituskykyä.
Lue blogi
Improving Workplace Ergonomics: Three Benefits of AI-Driven Evaluation for Industrial Workspaces

Työpaikan ergonomian parantaminen: tekoälyyn perustuvan arvioinnin kolme etua teollisuuden työtiloissa

Teknologian kehittyessä yhä useammat teollisuudenalat kääntyvät tekoälyn (AI) puoleen parantaakseen käytäntöjään. Yksi alue, jolla tekoäly voi olla erityisen hyödyllinen on ergonomian arviointi.

Tekoälypohjaisen analytiikan avulla organisaatiot voivat analysoida keskeisiä mittareita ja riskitekijöitä ja käyttää näitä tietoja työpisteiden optimointiin maksimoidakseen tuottavuuden ja minimoidakseen työtapaturmien riskin.

Tässä artikkelissa käymme läpi kolme tapaa, joilla yritykset voivat hyötyä tekoälyllä toimivista ergonomia-arvioista.
Lue blogi

Tutkimustulokset laskurissa perustuvat 

Tuki- ja tukisairauksien aiheuttamien sairauspoissaolojen prosenttiosuus suomessa: tuki- ja liikuntaelinten sairaudet muodostavat merkittävän osan sairauspoissaoloista. Tuoreen tiedon mukaan TULE-sairaudet ovat 25 prosenttia kaikista sairauspoissaolopäivistä vuonna 2023 (lähde: Kela, Kansaneläkelaitos)

TULE-sairauspoissaolojen edistäminen paremman ergonomian kautta: Työergonomian tehokkuutta arvioiva tutkimus toi esille, että tuki- ja liikuntaelimistön oireet ja sairaudet vähenivät 57-prosenttia. Sekä TULE-sairauksista johtuvat poissaolot 72-prosenttia ergonomiaa parantavien toimenpiteiden ansiosta. (Lähde: Goggins, R. W., et al. 2008. Ergonomisten toimenpiteiden tehokkuuden arviointi tapaustutkimusten avulla: Implications for ennustava kustannus-hyötyanalyysi. Journal of Safety Research)