Säilytyskalusteet

Säilytys

Tehokkaat säilytysratkaisut
Treston plastic bins and cabinets

Muovilaatikot ja -laatikostot

Kestävät ja toimivat muovilaatikot, laatikostot ja laatikkotelineet monipuoliseen pientavarasäilytykseen tilankäyttöä tehostaen.
Treston Industrial cabinet, cabinets, industrial

Hyllyt ja kaapit

Hyllyköt, hyllyt ja kaapit erilaisiin ympäristöihin. Modulaarista ja ergonomista säilytystä. Myös ESD-suojattuna.
Perforated panels by Treston.

Reikälevyt ja -taustat

Tehokasta säilytystä työpisteessä. Laaja valikoima koukkuja ja kannattimia. Kiinnitä säätölistaan, -putkeen tai seinään.
Treston's perforated industrial screens, blue color

Teollisuusseinäkkeet

Monikäyttöinen ja modulaarinen tilanjakaja, josta saa varusteluosien avulla tehokkaan säilytysjärjestelmän. Myös äänieristykseen.
Treston tool storage system provides up to 40m2 storage space. Max load capacity 1000 kg.

Työkaluteline

Säilytystilaa painavillekin työkaluille jopa 40 m². Kätevä teline, joka pitää järjestyksen. Ei vaadi kiinnitystä.
Säilytyskalusteissamme yhdistyvät helppokäyttöisyys ja modulaarisuus. Valikoimamme sisältää hyllyjä, kaappeja, laatikoita, laatikostoja sekä reikälevyjä. Sellaista teollista tilaa ei ole, jota ei saisi järjestykseen tuotteidemme avulla. Vakiotuotteiden lisäksi räätälöityjä ratkaisuja ja ESD-suojattuja tuotteita.
Loading

Ergonominen säilytysratkaisu säästää rahaa ja aikaa

Modulaarinen säilytysratkaisu, jossa yhdistyvät käyttäjälähtöinen suunnittelu ja laadukkaat materiaalit toimii tilassa kuin tilassa. Kun säilytystilat ovat kunnossa, on säilytettävien osien, tuotteiden ja työkalun käyttäminen vaivatonta ja nopeaa. Asianmukainen säilytys myös pidentää työvälineiden toimintakuntoa ja käyttöikää. 

Hyvä säilytysjärjestelmä pitää kaiken tarvittavan helposti käytettävissä tuotantoprosessin eri vaiheissa. Kun aikaa ei mene tavaroiden etsimiseen ja työympäristö on siisti myös työteho paranee ja työnilo säilyy. 

Laadukas kaluste kestää kovaakin käyttöä

Säilytysratkaisujen valintaan on hyvä kiinnittää huomiota ja valita kestävät, omia tarpeita vastaavat kalusteet, jotka sopivat monenlaiseen säilytykseen. Tällöin ei ole ongelma vaikka säilytettävän tuotteen paino kasvaisi, sillä vankka hylly tai tukeva laatikko jaksaa kantaa paljon painoa notkahtamatta. 

Laadukas kaluste ei huoju eikä horju ja se toimii vuodesta toiseen. Lisätarvikkeiden ja –varusteiden saatavuus puolestaan takaa sen, ettei hukkatilaa jää vaan säilytys on ergonomista ja tehokasta. Säilytysratkaisumme ovat aikaa kestäviä ja yhteensopivia, mikä tekee olemassa olevan säilytysjärjestelmän täydentämisestä useimmiten vaivatonta vielä vuosienkin päästä. 

Toimivat kalusteet luovat toimivan ja tehokkaan tilan

Toimivan säilytyksen ytimessä ovat erilaiset kaapit, hyllyt, säilytyslaatikot, -laatikostot ja reikälevyt, jotka takaavat oman paikan jokaiselle tuotteelle pienimmistä ruuveista ja komponenteista aina painavimpiin koneen osiin. Valikoimassa myös ESD-suojattuja malleja, jotka sopivat herkkien komponenttien siirtämiseen ja säilytykseen EPA-alueella.

Kun säilytys on harkiten suunniteltu erilaiset osat löytyvät helposti ja ovat nopeasti otettavissa esiin, myös ne tärkeät, harvemmin käytettävät tavarat. Käytettäessä säilytyskalusteita, jotka on suunniteltu huolellisesti toimivuutta ajatellen saadaan tila mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön ja tilakustannukset pidettyä kurissa. Monipuoliset teollisuusseinäkkeet eivät vain jaa tilaan vaan ne voi varustella esimerkiksi koukuilla, hyllyillä, laatikkolistoilla, jolloin niistä saa toimivan säilytyskalusteen vaikka keskelle tehdashallia. Seinäkkeitä saatavilla myös äänieristettyinä. 

Kaikki paikoillaan ja ergonomia kohdillaan

Tilan järjestys ja siisteys tekee työympäristöstä ergonomisesti toimivan ja tavaroiden ollessa paikoillaan ei aikaa kulu niiden etsimiseen. On tärkeää varmistaa, että kaikelle on paikkansa ja jos ei ole se pitää järjestää. Monipuolinen säilytysjärjestelmä on helposti laajennettavissa tarpeiden lisääntyessä ja toiminnan kasvaessa. Se myös muuntuu työtilan koon tai muodon muuttuessa, jämäkkä hylly tai kaappi sopii esimerkiksi myös tilanjakajaksi. Erilaiset varusteluosat puolestaan tekevät perushyllystä tai kaapista monikäyttöisen säilytyskokonaisuuden.

Teollisuuden moninaiset tarpeet keskiössä

Teollisuudessa tarvitaan monenlaisia säilytysratkaisuja, sillä tarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia teollisuuden alasta riippuen. Raskas teollisuus vaatii hyllyiltä kestävyyttä ja esimerkiksi työkaluteline soveltuu mainiosti monenlaisten työkalujen säilytykseen unohtamata käytön helppoutta. Teknisissä ympäristöissä kuten kevyessä kokoonpanossa on tärkeää saada lukuisat komponentit ja osat hyvään järjestykseen.

Teknisissä ympäristöissä kuten kevyessä kokoonpanossa on tärkeää saada lukuisat komponentit ja osat hyvään järjestykseen.

Pakkaus- ja logistiikkaympäristöissä taas on tärkeää pitää laatikot ja muut pakkausmateriaalit helposti saatavilla. Tässä helpottavat esimerkiksi rullatelineet. Trestonin valikoimasta löytyy toimivat ja viimeistellyt ratkaisut jokaiseen tilaan, joka standardikalusteilla tai mittatilaustyönä tehdyillä ratkaisuilla. 

Toimiva säilytysratkaisu teollisuusympäristössä on aina älykkäästi suunniteltu, ergonominen ja muunneltava. Se pitää työtilat siistinä ja järjestyksessä eikä aikaa kulu oikean työkalun tai osan etsimiseen. Toimiva säilytys takaakin paremman lopputuloksen. 

Toimiva säilytysratkaisu teollisuusympäristössä on aina älykkäästi suunniteltu, ergonominen ja muunneltava.
Säilytys: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.

Säilytys: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Asiakkaitamme

Trestonin toimittamat vakaat ja kestävät vetolaatikot vastaavat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin
Tiina Myllymaa, Avainasiakaspäällikkö Kasten
Treston oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa.
Jouni Mäkelä, Esimies, Anturi- ja mekaniikkaos., Stresstech
"Treston NaturLite LED 1200 antaa riittävästi valoa koko työpisteelle -muita kohdevalaisimia ei tarvita."
Daniel Norberg, tuotantoinsinööri, Senseair AB
Meille oli tärkeää, että saamme yhtenäisen linjan ja yhteensopivat kalusteet läpi kaikkien työpisteiden.
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Tuotantotilojemme laajentuessa tulemme käyttämään Trestonin teknisiä kalusteita uudelleen."
Achim Schuster, Tuotantopäällikkö, KITE Electronics
"Trestonin kokonaisratkaisu sisälsi työpöydät ja niiden valaistuksen sekä muunneltavuutta ja skaalautuvuutta."
Reinhard Gohe, Kaupallinen tuotetukipäällikkö