Electric workbenches mobile

Sähkösäätöiset työpöydät

Tutustu laajaan teollisten sähkösäätöisten työpöytiemme valikoimaan. Ergonomisen ja modulaarisen muotoilun ansiosta Trestonin sähkötyöpöydät parantavat tehokkuutta ja tuottavuutta. Työskenteletpä sitten tuotannossa, kokoonpanossa tai millä tahansa muulla tarkkuutta ja nopeutta vaativalla alalla, sähkötyöpöytämme ovat täydellinen ratkaisu toimintojesi tehostamiseen.

Sähkösäätöisten työpöytien valikoima
Electric Concept Workbench
Concept - ergonominen työpöytä
- Kantavuus 400kg
- Korkeudensäätöalue 700-1100mm
- Saatavana ESD-suojattuna
Electric WB Workbench
WB-työpöytä
- Kantavuus 300kg
- Korkeudensäätöalue 700-1100mm
- Saatavana ESD-suojattuna
Electric TED Workbench
TED sähköpöytä
- Kantavuus 200kg
- Korkeudensäätöalue 630-1270mm
- Saatavana ESD-suojattuna

Trestonin sähkösäätöiset työpöydät

 • Vaivaton säädettävyys: Sähkösäätöisten työpöytien korkeudensäätö on vaivatonta. Nosta tai laske työtasoa helposti napin painalluksella, jolloin saat vaivattomasti ergonomisen työasennon.
 • Markkinoiden laajin varusteluosavalikoima: Työpöytämme voidaan räätälöidä markkinoiden laajimmalla varusteluosavalikoimalla, mikä tekee työpisteistämme täysin LEAN-yhteensopivia. Pitämällä työkalut, laitteet ja tarvikkeet järjestyksessä ja käden ulottuvilla luot siistin ja tehokkaan LEAN/5S-työtilan.
 • Joustava liikuteltavuus: Osa sähkötyöpöydistämme on varustettu pyörillä, joten pöytiä on kätevä siirrellä työtilassa tarpeen mukaan. Joustavuus varmistaa työskentelyalueen räätälöitävyyden ja helpon uudelleenkonfiguroinnin.
 • Runsaasti säilytysmahdollisuuksia: Sähkötyöpöytämme voidaan varustaa integroiduilla säilytysratkaisuilla, kuten laatikoilla, kaapeilla ja hyllyillä.
 • Kestävä rakenne: Laadukkaista materiaaleista valmistetut sähkötyöpöytämme on rakennettu kestämään kovaa käyttöä. Vankka rakenne varmistaa pitkän käyttöiän ja tarjoaa luotettavan työpisteen vuosiksi eteenpäin.
 • Täydellisesti ESD-alueille sopiva: Treston tarjoaa ESD-suojattuja työpisteitä, jotka sopivat täydellisesti ESD-suojatun alueen (EPA) luomiseen.
 • Innovatiiviset ratkaisut: Treston Quick Edge -pikasäätöpöytä: Työpiste, joka tarjoaa markkinoiden nopeimman korkeudensäädön ilman sähköä. Treston Quick Edge -pikasäätöpöytä mukautuu eri seisomakorkeuksiin ja parantaa sekä suorituskykyä että ergonomiaa. Pöytä sopii ympäristöihin, joissa tarvitaan lyhyttä vaihtoväliä.
 • Räätälöidyt työpöytäratkaisut: oman tuotekehityksen ja vuosien kokemuksen ansiosta voimme luoda Trestonin työpöytäratkaisuista kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia räätälöityjä versioita. Vahva suunnitteluosaamisemme auttaa saamaan tilat toimiviksi ja työn sujumaan työpisteiden lisäksi koko valmistusprosessissa.
Sähkösäätöisen työpöydän edut
Parempi tuottavuus
 • Poistamalla korkeuden käsisäädön ja tarjoamalla mukautettavat työtasot sähkötyöpöytämme optimoivat työnkulun ja minimoivat tarpeettomat liikkeet. Tämä säästää arvokasta aikaa ja parantaa yleistä tuottavuutta.
Hyvä teollinen ergonomia
 • Säädettävien korkeusasetusten ansiosta työpöytämme edistävät oikeassa asennossa työskentelyä ja vähentävät tuki- ja liikuntaelinsairauksien riskiä. Parempi mukavuus edistää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja keskittymistä, mikä puolestaan parantaa työn laatua.
Tilan optimointi
 • Sähkötyöpöytiemme kompaktin ja käytännöllisen rakenteen ansiosta saat kaiken hyödyn käytettävissä olevasta työtilastasi. Integroitujen säilytysmahdollisuuksien avulla voit maksimoida säilytystilan ja pitää työalueen järjestyksessä.
Monipuoliset käyttötarkoitukset
 • Sähkötyöpöytämme sopivat monille eri teollisuudenaloille, kuten valmistukseen, kokoonpanoon, elektroniikkaan ja laboratoriotyöhön. Ne soveltuvat monenlaisiin tehtäviin monimutkaisista kokoonpanotöistä raskaisiin projekteihin.

Sähkösäätöiset työpöydät: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
CAPTCHA
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.