Ergonominen työtuoli Treston Ergo on monipuolisesti säädettävä

Ergonominen työtuoli - Treston Ergo

Monipuolisesti säädettävä ergonominen tuolimallisto kokoonpanotyöhön, korjaamoihin ja tuotantoon. Saatavana ESD-suojattuna.
Treston Plus työtuoli toimistoon ja työpisteeseen, monipuoliset ergonomiset ominaisuudet

Treston Plus työtuoli

Toimistojen ja työpisteiden erittäin ergonominen tuoli. Materiaalit ja rakenne huomioivat teollisuuden vaateet. Myös ESD-suojattu.
Neon_C50BL-G_C50BL-G-ESD

Neon työtuoli

Tuoli työpisteisiin, joissa ergonomian, säätöjen ja kestävyyden pitää olla huippuluokkaa. Vaihdettava pehmuste/verhoiluelementti.
Treston Flex Stehhilfe mit Fußring für technische und industrielle Arbeitsplätze

Flex seisomatuki

Treston Flex seisomatuki alentaa jalkoihin kohdistuvaa painetta. Luistamaton PU-pinta, korkeudensäätö, kääntyy 360°. Myös ESD.
Trestonin työjakkarat teollisuuden tarpeisiin

Työjakkarat

Jakkaramallisto teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Kestävät öljyjä, kipinöitä ja iskuja. Helppo puhdistaa. Myös ESD-malli.
Treston satulatuolit ovat laadukkaita ja ergonomisia

Satulatuolit | Ergonominen satulatuoli

Teollisuuden satulatuolimallisto, jossa istuimen korkeus ja kallistus säädettävissä. Useita verhoiluvaihtoehtoja. Myös ESD.

Varusteluosat tuoleihin

Treston laadukkaat tuolit, jakkarat ja satulatuolit antavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne sopivat tuotantoon, pakkaustyöhön, ESD-alueille ja tuotekehitykseen. Löydät niin istuma- kuin seisomatyöhön sekä vaihtelevaan istuma-seisomatyöhön sopivan tuoliratkaisun.
Odota, tuotetiedot latautuvat…