Covid-19 päivitys - toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalina

24.4.2020

 

 

Toimintamme jatkuu normaalisti: älä epäröi olla yhteydessä palvelua tarvitessasi

Trestonin myynnin ja asiakaspalvelun tavoittaa edelleen normaalisti etäyhteyksien ja digitaalisten järjestelmien kautta. Voit ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin: sähköpostitse, puhelimitse, LinkedIn:ssä tai lähettämällä yhteydenottopyynnön verkkosivustomme kautta.

Tehtaamme toimivat edelleen normaalilla tasolla. Tämän uutisen kirjoittamisen hetkellä tehdashenkilökunnassamme ei ole havaittu koronavirus tartuntoja. Olemme ottaneet lisätoimenpiteitä käyttöön estääksemme viruksen leviämistä. Esimerkkeinä näistä toimenpiteistä ovat ihmisten välisten kontaktien minimoiminen ja tehdastilojen desinfioinnin ja siivouksen tehostaminen.

Varastomme toimivat myös normaalisti ja varastoistamme löytyy hyvin työpöytiä, vaunuja, kaappeja, sekä varusteluosia ja lisätarvikkeita. Meillä on yli 800 nopeasti toimitettavaa varastonimikettä varastoissamme vastaamaan nopeisiin toimitusaikakyselyihin.

Lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistajien tilaukset on priorisoitu tehtaillamme, kuten kerroimme uutisessamme huhtikuun alussa. Tästä huolimatta, pystymme vastaamaan myös muiden toimialojen nopeisiin toimitusaika kyselyihin. Tuotteemme on mahdollista saada nyt myös antimikrobisella maalilla maalattuna, mikä auttaa hyvän hygienian ylläpitoa työpisteissä.

Lisätietoja ja uutisia aiheen tiimoilta:

Lue myös toimitusjohtajamme tilannekatsaus Covid 19:n osalta toimintaamme (2.4.2020).

Odota, tuotetiedot latautuvat…