Ergonomische Arbeitszonen

Treston Suomen Ergonomiayhdistyksen jäseneksi

21.1.2020
Kotimainen ergonomisten teollisuustyöpisteiden valmistaja Treston on Suomen Ergonomiayhdistys ry:n* uusi yhteisöjäsen.

Trestonilla on yli 40 vuoden kokemus ergonomisten työtilojen suunnittelusta ja valmistuksesta ja olemme toimittaneet yli 500 000 työpöytää globaalisti. Asiakkaamme luottavat siihen, että he saavat meiltä asiantuntevaa palvelua laadukkaiden ergonomisten työympäristöjen rakentamisessa.

Trestonin ergonomisista kalusteista vastaava tuoteryhmäpäällikkö ja Suomen Ergonomiayhdistys ry:n (ERY) hallituksen jäsen Jonna Patama kertoo, että: "sekä Trestonilla että Suomen Ergonomiayhdistys ry:llä on yhteinen tavoite tehdä työympäristöistä ergonomian avulla terveellisiä, turvallisia ja tuottavia. Siksi onkin todella hienoa olla mukana vaikuttamassa Ergonomiayhdistyksen toiminnan kautta ergonomiatietoisuuden lisäämiseen ja jalkauttamiseen suomalaisissa yrityksissä."



* ERY:n tehtävänä on välittää tietoa ergonomian alueen toiminnasta, luoda yhteyksiä alan tutkijoiden, kehittäjien ja soveltajien välillä sekä tehdä ergonomian periaatteita ja käytännön sovelluksia tunnetuksi suurelle yleisölle. ERY:n tarkoituksena on edistää alan tutkimusta, koulutusta ja tiedonvälitystä sekä tukea käytännön ergonomiatyötä. Yhdistys panostaa toiminnassaan kansalliseen ja kansainväliseen ergonomiatiedonvaihtoon ja ergonomia-asiantuntemuksen verkottumiseen. Yhdistys seuraa ergonomian kansainvälistä standardointityötä ja osallistuu kansallisen ergonomiakoulutuksen kehittämiseen. (lähde: http://www.ergonomiayhdistys.fi/yhdistys/)

Odota, tuotetiedot latautuvat…