Concept - ergonominen työpöytä

Ergonominen Concept-työpöytä muokkautuu joustavasti teollisuuden tarpeisiin. Saatavilla on useita pöytäkokoja ja kokoonpanovaihtoehtoja. Soveltuu erityisen hyvin pakkausympäristöihin, teollisuuden kokoonpanoon, laadunvalvontaan, ylellisyystuotteiden valmistukseen, lääkinnällisten laitteiden valmistukseen ja puhdastiloihin (puhdastila luokitus ISO 7).

Korkeutta voi säätää sähköisesti (sähköpöytä) tai manuaalisesti (kampi- ja ruuvisäätöiset versiot). Ruuvisäätöinen sopii silloin, kun korkeudensäätöä tarvitaan harvoin. Kampisäätöinen soveltuu työpisteisiin, missä korkeudensäädöllä saavutetaan etuja esim. työvuorojen vaihtuessa. Sähkösäädettävä työpöytä takaa hyvän työergonomian, sillä se on helposti ja nopeasti säädettävissä sopivaksi jokaiselle työntekijälle sekä vaihteleviin työasentoihin.

  • Ergonominen, modulaarinen ja muunneltava teollisuuden työpöytä
  • Useita pöytäkokoja ja kokoonpanoja
  • Korkeussäätö sähköisesti (sähkösäädettävä), kammella tai ruuvisäätöisesti
  • Laaja lisävarustevalikoima – helposti muokattavissa
  • Erittäin vakaa, teräsrunkoinen, soveltuu jopa 500 kg kuormille
  • Pöydän runko, pöytätaso ja lisävarusteet saatavana ESD-suojattuina

Suunnittele oma Concept-työpisteesi 3D suunnitteluohjelmallamme

Hyvä asiakas, suuresta kysynnästä sekä Covid-19 tuomista komponenttihaasteista johtuen tällä tuotteella on väliaikaisesti pidemmät toimitusajat. Tilanne saadaan normaaliksi lokakuun aikana. Ystävällisesti ota yhteyttä myyntiin varmistaaksesi toimitusaikataulu.

Odota, tuotetiedot latautuvat…