Työtuolit - Treston

Työtuolit

Teollisiin ja teknisiin ympäristöihin
Treston Ergo työtuoli on ergonominen ja monipuolisesti säädettävä

Treston Ergo työtuoli

Monipuolisesti säädettävä ergonominen tuolimallisto kokoonpanotyöhön, korjaamoihin ja tuotantoon. Saatavana ESD-suojattuna.
Treston Plus työtuoli toimistoon ja työpisteeseen, monipuoliset ergonomiset ominaisuudet

Treston Plus työtuoli

Toimistojen ja työpisteiden erittäin ergonominen tuoli. Materiaalit ja rakenne huomioivat teollisuuden vaateet. Myös ESD-suojattu.
Treston Neon työtuoli - huippuluokan ergonomia, säädöt ja kestävyys.

Neon työtuoli

Tuoli työpisteisiin, joissa ergonomian, säätöjen ja kestävyyden pitää olla huippuluokkaa. Vaihdettava pehmuste/verhoiluelementti.
Treston Flex standing rest with foot ring for industrial and technical working environments

Flex seisomatuki

Treston Flex seisomatuki alentaa jalkoihin kohdistuvaa painetta. Luistamaton PU-pinta, korkeudensäätö, kääntyy 360°. Myös ESD.
Trestonin työjakkarat teollisuuden tarpeisiin

Työjakkarat

Jakkaramallisto teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Kestävät öljyjä, kipinöitä ja iskuja. Helppo puhdistaa. Myös ESD-malli.
Treston satulatuolit ovat laadukkaita ja ergonomisia

Satulatuolit

Teollisuuden satulatuolimallisto, jossa istuimen korkeus ja kallistus säädettävissä. Useita verhoiluvaihtoehtoja. Myös ESD.
Treston laadukkaat tuolit, jakkarat ja satulatuolit antavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne sopivat tuotantoon, pakkaustyöhön, ESD-alueille ja tuotekehitykseen. Löydät niin istuma- kuin seisomatyöhön sekä vaihtelevaan istuma-seisomatyöhön sopivan tuoliratkaisun.