Työtuolit - Treston

Työtuolit

Teollisiin ja teknisiin ympäristöihin
Treston Ergo workplace chair for industrial and technical working environments

Treston Ergo työtuoli

Monipuolisesti säädettävä ergonominen tuolimallisto kokoonpanotyöhön, korjaamoihin ja tuotantoon. Saatavana ESD-suojattuna.
Treston Plus chair for technical and industrial working environments

Treston Plus työtuoli

Toimistojen ja työpisteiden erittäin ergonominen tuoli. Materiaalit ja rakenne huomioivat teollisuuden vaateet. Myös ESD-suojattu.
Treston Neon workplace chair for technical and industrial working environments

Neon työtuoli

Tuoli työpisteisiin, joissa ergonomian, säätöjen ja kestävyyden pitää olla huippuluokkaa. Vaihdettava pehmuste/verhoiluelementti.
Treston Flex standing rest with foot ring for industrial and technical working environments

Flex seisomatuki

Treston Flex seisomatuki alentaa jalkoihin kohdistuvaa painetta. Luistamaton PU-pinta, korkeudensäätö, kääntyy 360°. Myös ESD.
Treston polyurethane stool for technical and industrial work environments

Työjakkarat

Jakkaramallisto teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Kestävät öljyjä, kipinöitä ja iskuja. Helppo puhdistaa. Myös ESD-malli.
Treston saddle chair with leather upholstery for technical and industrial working environments

Satulatuolit

Teollisuuden satulatuolimallisto, jossa istuimen korkeus ja kallistus säädettävissä. Useita verhoiluvaihtoehtoja. Myös ESD.
Treston laadukkaat tuolit, jakkarat ja satulatuolit antavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne sopivat tuotantoon, pakkaustyöhön, ESD-alueille ja tuotekehitykseen. Löydät niin istuma- kuin seisomatyöhön sekä vaihtelevaan istuma-seisomatyöhön sopivan tuoliratkaisun.
Loading

Huippulaadukkaat työtuolit teollisiin ja teknisiin työympäristöihin

Trestonin laadukkaat työtuolit, jakkarat ja satulatuolit antavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne sopivat tuotantoon, pakkaustyöhön, ESD-alueille ja tuotekehitykseen. Löydät niin istuma- kuin seisomatyöhön sekä vaihtelevaan istuma-seisomatyöhön sopivan tuoliratkaisun. Treston-istuimet ovat myös turvallisia; ne täyttävät DIN 68 877 -standardin vaatimukset ja niillä on GS-turvallisuusmerkintä.

Ergonomia lisää hvyinvointia ja parantaa tuottavuutta teollisuudessa.  Lue lisää ergonomiasta teollisuudessa täältä

Ergonominen työtuoli teollisuusympäristössä

Teollisten ja teknisten ympäristöjen vaateet tuolille ovat erilaisia kuin toimistotyön vaatimukset. Valmistustyöpisteissä tehtäviin töihin saattaa sisältyä voimankäyttöä, paljon seisomatyötä ja toistuvia liikkeitä, joten tuoleilta odotetaan kestävyyttä, kipinän ja öljyjen sietokykyä, helppoa puhdistettavuutta ja monipuolisia säätömahdollisuuksia. Tuolin tuleekin aina sopia työympäristöön sekä tukea työntekijää erilaisissa työasennoissa. Esimerkiksi kokoonpanotyössä tuolin pitää tukea eteenpäin kumartunutta asentoa. Myös seisomatyössä tuoli on tarpeellinen. Ergonominen seisomatuoli alentaa jalkoihin kohdistuvaa painetta jopa 60 %!

Trestonin valikoimasta löydät sopivan tuolin, joka on mahdollisimman ergonominen ja edistää tuottavuutta ja tehokkuutta. Tuoleillamme, seisomatuella ja työjakkaroilla on jopa 10v. takuu, satulatuolilla 2v. takuu. Kaikki mallistomme tuolit on saatavilla ESD-suojattuina.

  • Treston Ergo on monipuolisesti säädettävä, ergonominen tuoli teollisuuteen ja teknisiin ympäristöihin. Siitä löytyy korkeuden ja kallistuksen säätö, useita verhoilu- ja pyörävaihtoehtoja, suuri ergonomisesti suunniteltu istuin ja ristiselän tuki. Hyvä hinta-laatu-suhde.
  • Treston Plus sopii sekä toimistojen että työpisteiden tuoliksi. Se on erittäin ergonominen. Synkronoitu istuimen ja selkänojan kallistus. Lisäksi materiaalit ja rakenne huomioivat teollisuuden vaateet. Soveltuu pitkäkestoiseen työhön, jossa tarvitaan suuri tukialue.
  • Neon tuoli sopii nykyaikaisiin teollisiin työpisteisiin, joissa ergonomian, säätöjen ja kestävyyden pitää olla huippuluokkaa. Tuolissa on vaihdettava verhoiluelementti joka tekee siitä pitkäikäisen, kestävän, joustavan ja yksilöllisen.
  • Treston Flex seisomatuki sopii teollisuustyöhön, jossa seisotaan paljon. Luistamaton istuin. Korkeudensäätö istuimelle ja jalkarenkaalle. PU-pinta on kestävä ja helppo puhdistaa. Kääntyy 360°.
  • Trestonin työjakkarat sopivat raskaankin teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Polyuretaanimateriaali (PU) kestää öljyjä, kipinöitä ja iskuja. Keinonahkainen malli on pehmeä, mutta myös desinfiointiaineita kestävä.
  • Trestonin laadukkaat satulatuolit takaavat hyvän ergonomisen istuma-asennon ja vapaan liikkuvuuden. Ne toimivat erityisen hyvin teollisuusympäristöissä. Istuimen kallistus ja korkeus säädettävissä. Verhoiluna kangas, keinonahka tai nahka.
Työtuolit: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.

Työtuolit: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Asiakkaitamme

Trestonin toimittamat vakaat ja kestävät vetolaatikot vastaavat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin
Tiina Myllymaa, Avainasiakaspäällikkö Kasten
Treston oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa.
Jouni Mäkelä, Esimies, Anturi- ja mekaniikkaos., Stresstech
"Treston NaturLite LED 1200 antaa riittävästi valoa koko työpisteelle -muita kohdevalaisimia ei tarvita."
Daniel Norberg, tuotantoinsinööri, Senseair AB
Meille oli tärkeää, että saamme yhtenäisen linjan ja yhteensopivat kalusteet läpi kaikkien työpisteiden.
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Tuotantotilojemme laajentuessa tulemme käyttämään Trestonin teknisiä kalusteita uudelleen."
Achim Schuster, Tuotantopäällikkö, KITE Electronics
"Trestonin kokonaisratkaisu sisälsi työpöydät ja niiden valaistuksen sekä muunneltavuutta ja skaalautuvuutta."
Reinhard Gohe, Kaupallinen tuotetukipäällikkö