Treston & Nova Sairaala

Treston lahjoitti liikuteltavia ja sähkösäädettäviä näyttötelineitä Sairaala Novalle

2.6.2021

KSSHP:n Sairaala Nova sai lahjoituksena televisioita potilaiden ja henkilökunnan käyttöön. Televisioilta toivottiin siirrettävyyttä tilasta toiseen ja tähän tarpeeseen Treston lahjoitti 25 kappaletta liikuteltavia näyttötelineitä. Trestonin yhteistyökumppani Linak oli mukana lahjoittaen näyttötelineisiin ohjausyksiköt ja ohjaimet kaapeleineen. Televisiot istuvat hyvin näyttötelineisiin, jotka mahdollistavat näyttöjen helpon liikuttelun sekä korkeuden säätämisen. Trestonin muuntautuvat ja laadukkaat tuotteet kestävät aikaa, tukevat kestävää kehitystä ja sopivat ergonomisten ominaisuuksien vuoksi erinomaisesti myös sairaalaympäristöön. Näyttötelineet sijoitetaan sairaalan kuntoutus- ja päivystysosastolle sekä henkilöstön kokouskäyttöön.

Olemme Trestonilla todella iloisia, että voimme tuotteillamme auttaa paikallista sairaalaa. Treston on priorisoinut vuoden ajan ensisijaisiksi lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistajien tilaukset.

Sairaala Nova on Keski-Suomen uusi sairaala, jonka erikoissairaanhoidon palvelut tuottaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Lisäksi Sairaala Novan tiloissa toimii myös keskustan ja Kuokkalan asukkaita palveleva Novan terveysasema, jonka palvelut tuottaa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuolto. Jyväskylässä sijaitsee toinen Trestonin tehtaista.

Odota, tuotetiedot latautuvat…