Työpistevalaisimet - Treston

Valaistus

Paranna työn laatua
Treston NaturLite LED lights provide high quality workstation lighting.

Treston NaturLite LED

4 mallia erilaisiin valaistustapeisiin. Himmennettävää, kirkasta valoa työpisteisiin. Myös säädettävällä värilämpötilalla.
Laadukas ja monipuolisesti säädettävä työpisteen valaistus on olennaista työn laadulle ja työntekijöiden hyvinvoinnille. Oikea määrä valoa oikealla hetkellä lisää tuottavuutta ja vähentää virheitä teollisuusympäristössä. Valikoimastamme löytyy tehokkaita ja monipuolisia, yksilöllisesti säädettäviä valaisinratkaisuja.
Loading

Valaistus vaikuttaa 

Valaistuksella on laajasti tunnustettu vaikutus työn tuottavuuteen. Lisäksi oikein valittu, yksilöllisesti säädettävä valaistus edistää ihmisten hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä, jotka molemmat vaikuttavat myönteisesti teollisten prosessien laatuun ja häiriöttömyyteen. 

Uusi e-kirja työpistevalaistuksesta. Varmista hyvän valaistuksen hyödyt ja lataa kirja.

Älykäs valaistus tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Moderni valaistus on yhä älykkäämpää. Se tarjoaa uusia mahdollisuuksia valaistuksen sävyn, suunnan ja määrän säätämiseen. Edistykselliset ratkaisut mahdollistavatkin yksilöllisen ja tehokkaan valaistuksen. Nykyisin yleisesti käytetty energiaa ja ympäristöä säästävä led-teknologia tuo kustannussäästöjä myös huoltovapaudellaan. 

Trestonin NaturLite LED –tuoteperhe sisältää neljä erilaista mallia, joissa kaikissa valonlähteenä on led ja ne ovat himmennettävissä. Plus 1200 –mallissa on myös värilämpötilan säätö. 

Monipuolisesti säädettävä valo motivoi 

Työtilassa myös valon värillä on väliä, ei vain sen voimakkuudella. On olemassa näyttöä siitä, että valaistuksen suuntaamisella, värilämpötilalla ja voimakkuustasolla on vaikutusta ihmisen mielialaan. Valoa ja sen värilämpötilaa aistivat silmän reseptorit vaikuttavat uni-valve-rytmiimme ja ovat yhteydessä myös mielen vireyteen.

Teollisuusympäristössä tarvitaan sekä työvaloa että yleisvaloa

Teollisuusympäristö tuotannollisine työpisteineen vaatii sekä riittävää yleisvalaistusta että oikein suunnatun ja säädettävän työvalaistuksen. Työpistevalaistus on energiatehokasratkaisu, koska kaikkein voimakkainta valaistusta käytetään vain tietyllä työskentelyalueella, kun taas muun osan tilasta voi jättää vähemmälle valolle. Paras vaihtoehto on investoida suuren valaistusvoimakkuuden antaviin, yksilöllisesti hallittaviin ja himmennettäviin työvalaisimiin. 

Kun työvalaisin on sekä riittävän tehokas että valo oikein suunnattu, se takaa riittävän valonvoimakkuuden ja kontrastin - riippumatta työntekijän henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista tai tehtävän tarkkuustasosta. Miellyttävän näkökokemuksen tuottamiseksi valoa on kuitenkin saatava myös työpisteen taustalle ja hyllyille.

Paras vaihtoehto on investoida suuren valaistusvoimakkuuden antaviin, yksilöllisesti hallittaviin ja himmennettäviin työvalaisimiin. 

Valaisimet suunnitellaan työpisteeseen

Suunnittelemme työpisteet ja niiden valaistuksen sisävalaistusstandardin EN 12464-1 suositusten mukaisesti. Suositukset koskevat lähinnä itse työpistettä ja sen lähiympäristöä. Hyvää yksityiskohtien erottamista vaativa työ edellyttää yleensä aina kohdevaloa. Kotelomaisen kappaleen tarkastelu vaatii vähintään kaksi valaisinta varjojen välttämiseksi. Tasomainen pinta taas saadaan valaistua hyvin yhdellä pitkällä työtason päälle asennettavalla valaisimella, mutta silloin tulee huomioida heijastuksien ohjaaminen työntekijästä poispäin.

Valaistus: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.

Valaistus: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Asiakkaitamme

Trestonin toimittamat vakaat ja kestävät vetolaatikot vastaavat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin
Tiina Myllymaa, Avainasiakaspäällikkö Kasten
Treston oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa.
Jouni Mäkelä, Esimies, Anturi- ja mekaniikkaos., Stresstech
"Treston NaturLite LED 1200 antaa riittävästi valoa koko työpisteelle -muita kohdevalaisimia ei tarvita."
Daniel Norberg, tuotantoinsinööri, Senseair AB
Meille oli tärkeää, että saamme yhtenäisen linjan ja yhteensopivat kalusteet läpi kaikkien työpisteiden.
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Tuotantotilojemme laajentuessa tulemme käyttämään Trestonin teknisiä kalusteita uudelleen."
Achim Schuster, Tuotantopäällikkö, KITE Electronics
"Trestonin kokonaisratkaisu sisälsi työpöydät ja niiden valaistuksen sekä muunneltavuutta ja skaalautuvuutta."
Reinhard Gohe, Kaupallinen tuotetukipäällikkö