Packing

Pakkausratkaisut

Uusi e-kirja: Näin luot tuottavan pakkaustyöpisteen"

Kaipaatko helposti ja nopeasti koottavaa pakkauspöytää vai monipuolista pakkausratkaisua, joka mukautuu työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin? Trestonin pakkauspöydistä ja –ratkaisuista löydät varmasti molempiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. 

Treston pakkauspöytä TPB on valmiiksi mietitty kokonaisratkaisu, jota pystyt laajentamaan tarpeen mukaan. Treston Concept puolestaan on pöytämalli, joka soveltuu vaativimpiinkin tarpeisiin. Sille on laaja valikoima kokoja ja variaatioita sekä markkinoiden laajin varusteluosavalikoima. Treston Quick Edge Pikasäätöpöytä on markkinoiden nopein ja soveltuu pöytätason erittäin nopeaan säätöön. 

Pöytien lisäksi valikoimassamme on kartonkivaunuja, rullatelineitä, leikkureita, pakkausympäristöihin sopivia tuoleja, valaisimia ja paljon muuta, mitä täysin toimiva pakkaustyöpiste edellyttää. Pöydille on tarjolla markkinoiden suurin valikoima varusteluosia, rullatelineistä tarra-automaatteihin.  Katso alta valikoimamme.

Katso alta tuoteanimaatio TPB pakkauspöydän monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

 

Haluatko oppia lisää ergonomisen, toimivan ja tehokkaan pakkaustyöpisteen suunnittelusta? Lataa e-kirjamme "Näin luot tuottavan pakkaustyöpisteen"
Odota, tuotetiedot latautuvat…
Odota, tuotetiedot latautuvat…