Pakkausratkaisut - Treston

Pakkausratkaisut

Kaipaatko helposti ja nopeasti koottavaa pakkauspöytää vai monipuolista pakkausratkaisua, joka mukautuu työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin? Trestonin pakkauspöydistä ja –ratkaisuista löydät varmasti molempiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. 

Treston pakkauspöytä TPB on valmiiksi mietitty kokonaisratkaisu, jota pystyt laajentamaan tarpeen mukaan. Treston Concept puolestaan on pöytämalli, joka soveltuu vaativimpiinkin tarpeisiin. Sille on laaja valikoima kokoja ja variaatioita sekä markkinoiden laajin varusteluosavalikoima.

Pöytien lisäksi valikoimassamme on kartonkivaunuja, rullatelineitä, leikkureita, pakkausympäristöihin sopivia tuoleja, valaisimia ja paljon muuta, mitä täysin toimiva pakkaustyöpiste edellyttää. Pöydille on tarjolla markkinoiden suurin valikoima varusteluosia, rullatelineistä tarra-automaatteihin.  Katso alta valikoimamme.
 

Työpöydät
Ergonominen Concept-työpöytä Trestonilta

Concept-työpöytä

Monipuolinen työpöytä. Useita kokoja, markkinoiden laajin lisävarustevalikoima. Saatavana ESD-suojattuna. Max 500 kg.
18 tuotetta
Treston pakkauspöytä TPB

TPB-pakkauspöytä

Kestävä ja tehokas pakkauspöytä. Säädettävissä ja laajennettavissa, yli 50 lisävarustetta. Portaaton korkeudensäätö. Max 300 kg.
2 tuotetta
Säilytys
Reikälevyt ja reikätaustat Treston

Reikälevyt ja -taustat

Tehokasta säilytystä työpisteessä. Laaja valikoima koukkuja ja kannattimia. Kiinnitä säätölistaan, -putkeen tai seinään.
6 tuotetta
6 tuotetta
Vaunut
Treston carton trolley is an ergonomic solution.

Kartonkivaunut

Ergonomiset vaunut pakkauslaatikoiden säilyttämiseen ja siirtämiseen. Säädettävissä omien tarpeiden mukaan. Kolme eri mallia.
3 tuotetta
2 tuotetta
Treston recycling material trolley.

Kierrätysmateriaalivaunu PRMT

Kierrätyssäiliöille tarkoitettu ergonominen vaunu, joka siirtyy helposti paikasta toiseen. Yhden ja kahden säiliön mallit.
2 tuotetta
Laatikostot
Kevyt LMC metallilaatikosto

Laatikosto LMC

Tason alapuolelle pöytään tai vaunuun kiinnitettävä laatikko tai laatikosto. Myös ESD-suojattuna.
1 tuote