Christie's Auction House NYC drawing

Asiakastarina

Christie’s, New York: Räätälöidyt pakkauspöytä ratkaisut täyttivät taidehuutokauppatalo Christie’sin toiminnalliset ja ulkonäölliset vaatimukset

Christie’sin huutokauppatalo New Yorkissa tarvitsi pakkauspöytä ratkaisun, millä voitaisiin kääriä ja pakata suuret, arvokkaat taide-esineet. Tarpeisiin sopiva ja räätälöity, suurella työtasolla varustettu pakkauspöytä missä pakkausmateriaalit ovat helposti saatavilla, toteutettiin Trestonin vakiokomponenttien avulla. Trestonin laaja vakiotuotteiden tuotevalikoima pakkauspöydissä ja niiden varusteluosissa mahdollisti Christie’sin tarpeiden mukaisen työpöydän toimituksen nopeasti.

Trestonin tiimi oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.  Valmis tuote on täysin vakaa, tukeva ja sopiva kallisarvoisten taide-esineiden tutkimiseen ja pakkaamiseen. Toimivuuden lisäksi olemme tyytyväisiä myös tuotteen ulkonäköön. Pakkauspöydän siisti ja viimeistelty ilme sopii hyvin gallerioihimme. Työpisteen toimitus tapahtui ajallaan ja asennus hoidettiin ammattimaisesti.

            - Emily Sarokin, VP, Director of Gallery Operations and Client Services

Odota, tuotetiedot latautuvat…