Treston vaisala customer reference header

Asiakastarina

Vaisala, maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittalaitteiden valmistaja on luottanut Trestoniin vuosikymmeniä

Vaisala on yksi Trestonin pitkäaikaisista asiakkaista. Heidän laboratorioistaan voi edelleen löytää työpisteitä, jotka olemme toimittaneet vuosikymmeniä sitten. Pitkäikäiset ja korkealaatuiset työpisteet ovat olleet kestävä valinta, ja nämä yhteiset arvot ovat olleet yhtenä syynä siihen, miksi Trestonin kalusteita löytyy myös Vaisalan uudesta, upeasta Tuotekehitys- ja innovaatiokeskuksesta.
treston vaisala customer refernece 1


Tuloksellinen liiketoiminta perustuu hyvinvoiviin ihmisiin

Meillä oli kunnia saada Vaisalan VP of Products and Systems, Liisa Åström, vieraaksi Ergo Goes Factory -webinaariimme, jonka aiheena oli T&K-laboratorioiden käyttäjälähtöinen suunnittelu. Webinaarissa Liisa mainitsi luottavansa siihen, että investointi ergonomiaan kannattaa pitkällä aikavälillä: 

  • "Uskon, että yritykset ovat lopulta riippuvaisia tuotteistaan ja tuotteet puolestaan ovat riippuvaisia ihmisistä, jotka niitä suunnittelevat. Työn tekeminen sujuvimmaksi, miellyttävimmäksi ja samalla parhaiden työntekijöiden houkutteleminen ja sitouttaminen on vahvasti sidoksissa liiketoiminnan kasvuun ja menestykseen pitkällä aikavälillä. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tuloksellinen liiketoiminta perustuu hyvinvoiviin ihmisiin”, Liisa sanoo webinaarissa.
Treston vaisala customer reference 3


Korkeat vaatimukset työpisteille

Liisa kertoo, että työpisteiden käyttäjiltä tullut palaute Trestonin toimittamista työpisteistä on ollut positiivista:

  • Olemme Trestonin pitkäaikainen asiakas ja luotimme jo valmiiksi tuotteiden laatuun. Useat työntekijämme kertoivat minulle, että asiakaskokemus on ollut hyvä ja työ uusilla työpisteillä on ollut erittäin sujuvaa. Erityisen iloisia olimme tietyistä räätälöidyistä ratkaisuista, joita saimme Trestonilta laajan vakiotuottevalikoiman lisäksi. Liisa summaa ja jatkaa:
  • Koko kokemus toimituksineen oli vaivaton ja joustava eikä meillä ole kuin hyvää sanottavaa tästä suhteesta. Palvelu on ollut todella hyvää ja Treston ymmärsi todelliset tarpeemme hienosti.

Pitkäikäiset tuotteet ovat kestävä valinta

Vaisala ja Treston ovat molemmat suomalaisia globaalisti toimivia yrityksiä, joilla on monia yhteisiä arvoja, kuten korkea laatu, kestävyys, pitkäikäiset ja käyttäjäystävälliset tuotteet, liike-elämän ihmiskeskeisyydestä puhumattakaan.

Trestonin työpisteet ovat aidosti arvostettuja Vaisalan tiloissa. Kun pääsimme vierailemaan laboratorioissa, huomasimme, että tiloissa oli vielä vuosikymmeniä vanhoja työasemia täydessä käytössä. Sama koskee Vaisalan tuotteita; asiakkaat lähettävät tuotteita kalibroitavaksi vielä 20 vuoden käytön jälkeenkin.

Katso ilmainen webinaaritallenne; User-centric Design of R&D Labs

Haluatko oppia lisää aiheesta?

Katso jakso tästä 

Treston vaisala customer reference 6


Tuotekehitys- ja innovaatiokeskus on koti yli 300 asiantuntijalle

  • Uuden tuotekehityskeskuksen suunnittelussa otettiin käyttäjäkeskeinen lähestymistapa. Työ aloitettiin perehtymällä henkilöstön näkemyksiin, tutkimalla erityyppisiä tehtäviä sekä analysoimalla projektien tyypillisiä elinkaaria. Vaisala sai selville, että onnistumisessa keskeistä on sulava yhteistyö läpi projektien sekä kokeileva tuotekehitys, jossa ratkaistaan uteliaasti haasteita ja jonka lopputuloksena onnistunut tuote syntyy.

Lue lisää Vaisalan innovaatiokeskuksesta: https://www.vaisala.com/fi/vaisala-company/innovation-and-rd/rd-and-innovation-center

Treston vaisala customer reference 5
7 900 m2:n rakennuksen rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2019 ja työntekijät aloittelivat vähitellen työnsä uusissa tiloissa kevään 2021 aikana. Uusi Tuotekehits- ja innovaatiokeskus on koti yli 300 tuotekehitys asiantuntijalle.
 
Odota, tuotetiedot latautuvat…