Ottolaatikot

Ottolaatikot tarjoavat helpon pääsyn niihin varastoituihin tavaroihin, koska tuotteet näkyvät avoimen etuosan ansiosta ja laatikoissa on aaltoileva pohja, joka helpottaa pientavaroiden noukkimista. Laatikot voidaan sijoittaa vaunuun, työpöytään, hyllylle tai FiFo läpivirtaushyllyjärjestelmään. Useimmissa laatikkomalleissa on tausta, joka mahdollistaa laatikon noston laatikkokiskolle. Erikseen tilattavilla välilevyillä puolestaan laatikon tilan voi jakaa pienempiin osiin. Samanlevyiset laatikot voi helposti pinota päällekkäin ja näin varmistaa tehokkaan tilankäytön.

  • Avoin etuosa helpottaa keräilyä: tuotteet näkyvät helposti
  • Kaksi materiaalivaihtoehtoa: ympäristöystävällinen 100 % kierrätysmuovista valmistettu Treston ReBOX  ja perinteinen muovinen Treston ottolaatikko
  • Perinteisiä ottolaatikoita on 8 eri kokoa, joista löytyy useita erilaisia värivaihtoehtoja sekä kristallinkirkas läpinäkyvä malli. Laatikoissa on aaltoileva pohja, joka helpottaa pienten tavaroiden poimimista. Lisävarusteita voi tilata erikseen, muun muassa etiketit suojineen ja välilevyt, joilla tilaa voidaan jakaa poikittain.
  • Ympäristöystävällisiä Treston ReBOX -ottolaatikoita on 7 eri kokoa. ReBOX-laatikot ovat väriltään harmaita, mutta harmaan sävy saattaa hieman vaihdella raakamateriaalista johtuen. Suuret valkoiset tarrat tulevat mukaan vakiona. Osa laatikkomalleista on mahdollista jakaa välilevyillä pituussuunnassa. 
Odota, tuotetiedot latautuvat…