Treston events

Tapahtuma arkisto

Alihankinta, Tampere

-

Löydät Trestonin osaston Suomen suurimmasta teollisuuden tapahtumasta. Tervetuloa kysymään neuvoa ja vinkkejä työympäristösi parantamiseen.

Logistik & Transport, Göteborg

-

Trestonin ergonomiset ja joustavat pakkaus- ja logistiikkaratkaisut esillä Göteborgissa marraskuussa. Lue lisää messuista

Evertiq Expo, Helsinki

Treston on mukana elektroniikkateollisuuden tapahtumassa Evertiq Expossa Hilton Helsinki Kalastajatorpalla to 11.4.2019. Tule tutustumaan ESD-kalusteisiimme ja saamaan vinkit ja ohjeet EPA-alueiden luomiseen. Voit rekisteröityä tapahtumaan tästä.

evertuq expo logo

Webinaari: Ergo Goes Factory, The Future of In-house Logistics

 


Ergo Goes Factory Webinaari #1

Otetaan katse yritysten sisälogistiikan ergonomiseen tulevaisuuteen! Älä jää paitsi tästä tiivistä 30 minuutin webinaarista, joka tarjoaa varmasti näkökulmia yrityksesi sisälogistiikan tuleviin ratkaisuihin. Paljastamme kolme keskeistä havaintoa sisälogistiikkamarkkinoilta ja puhujat analysoivat niitä ergonomian näkökulmasta. Havaintojen lisäksi webinaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia lisää erilaisten työympäristöjen ergonomiasta. 

Rekisteröidy nyt: https://teams.microsoft.com/registration/YAauxoFojUCJp_6aB7RYxA,9voOnV7…

Webinaarin puhujat

Jonna Patama
Ergonomia-asiantuntija, Tuoteryhmäpäällikkö

Jonna on sitoutunut edistämään ergonomiaa sekä työhyvinvointia olennaisena osana yrityksen kestävää kehitystä. Terveystieteiden opiskelu sekä yli 10 vuoden kokemus valmistavan teollisuuden parissa on antanut monipuolisen pohjan inhimillisten tekijöiden ymmärtämiseen teollisissa työympäristöissä.

Christian Vogel
Sisälogistiikka-asiantuntija, Avainasiakaspäällikkö

Christianilla on runsaasti käytännön kokemusta räätälöityjen työpisteratkaisujen luomisesta sisälogistiikkaprojekteihin. Christianilla on yli 9 vuoden kokemus teollisuustyöpisteiden kalustamisesta ja hän on kerännyt paljon tietoa erilaisista logistiikkaprojekteista Euroopan suurimmilta logistiikkakeskuksilta.

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…