Työpisteen ergonomian arviointitesti

Työkalu työpisteen ergonomian arviointiin

Tee ilmainen testi ja selvitä teollisen ja teknisen työpisteen mahdolliset ergonomia puutteet ennen kuin ne aiheuttavat tuki- ja liikuntaelin vaivoja työntekijöille ja vaikuttavat negatiivisesti työn tehokkuuteen ja tuottavuuteen.
Selvitä teollisen ja teknisen työpisteen mahdolliset ergonomia puutteet TEE TESTI

Työpisteen merkitys hyvän ergonomian toteutumisessa suorittavassa teollisuustyössä on suuri, sillä ergonomisesti toimivassa työympäristössä työskentely on vaivatonta, turvallista ja terveellistä. Työn sujuvuuden ja terveellisen työskentelyn kannalta on tärkeää, että työpisteessä kaikki komponentit ja työkalut ovat helposti ulottuvilla, eikä vartaloa tarvitse taivuttaa tai käsiä kurotella, mikä vähentää jännitystä, rasitusta ja epämukavuutta. Näin voidaan ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinsairauksia, joista kärsii Suomessa jopa kolme viidestä työntekijästä.

Nyt voit testata, kuinka hyvin ergonomia toteutuu omassa tai työntekijöidesi työpisteessä. Vastaa 18:sta kysymykseen ja saat vastauksiisi perustuen raportin arvioidun työpisteen ergonomian tilasta. Raportti sisältää myös suosituksia työpisteen ergonomian parantamiseen, esimerkiksi oikean työskentelyasennon valintaan, tarpeettoman kurottelun välttämiseen, esteettömän ja turvallisen työtilan luomiseen, sekä manuaalisten taakkojen käsittelyyn.

Tee testi ja selvitä teollisen ja teknisen työpisteen ergonomia puutteet

Odota, tuotetiedot latautuvat…