Treston customer industries aerospace

Ilmailuteollisuus

Ilmailuteollisuudessa vaaditaan kestävyyttä ja muunneltavuutta

Ilmailuteollisuus on jatkuvassa muutoksessa materiaalien ja tekniikan kehittyessä, mikä asettaa omat vaatimuksensa työympäristön kalusteille. Ilmailuteollisuudessa toimivien yritysten tarpeet ovat myös hyvin erilaisia vaihdellen suurten osien ja komponenttien yhdistelystä pienten elektronisten tuotteiden valmistukseen. Kaikkialla keskitytään kuitenkin työn laatuun ja turvallisuuteen. 

Trestonin laajasta teollisuuskalustevalikoimasta löytyy raskaisiin olosuhteisiin suunnitellut, ergonomiset ja turvalliset kalusteet työpöydistä  vaunuihin ja työkalutelineisiin. ESD-suojatut kalusteet puolestaan sopivat herkkien komponenttien käsittelyyn ja niiden avulla voi rakentaa juuri haluamansa kokonaisuuden. Vaunut ja muut liikuteltavat kalusteet taas kuljettavat osat ja työkalut sinne missä niitä tarvitaan. Kalusteidemme muunneltavuus ja modulaarisuus tekevät niistä toimivia jatkuvasti muuttuvissa tuotantotiloissa. 


Yhteistyökumppaneitamme:
Airborn, Inc., BAE Systems, Boeing, Hamilton Sundstrand, Lockheed-Martin, Parker Hannifin Aerospace, Goodrich, Gulfstream Aerospace, Sikorsky, Textron International, United Launch Alliance, Martin Supply, GE Aviation Systems, Raytheon, Rockwell, Tobyhanna Army Depot, General Dynamics OTC
 

Odota, tuotetiedot latautuvat…