Treston työpöydät

Työpöydät

500,000 myytyä työpistettä ympäri maailman
Ergonomic Concept workbench is versatile, modular and durable table, ideal for industrial needs

Concept-työpöytä

Monipuolinen työpöytä. Useita kokoja, markkinoiden laajin lisävarustevalikoima. Saatavana ESD-suojattuna. Max 500 kg.
Treston TowerLine is a robust workbench which easily adapts to two-sided solution or corner solution

TowerLine-työpöytä

Tukeva ja kestävä, silti helposti muunneltavissa kaksipuoleiseksi tai kulmaratkaisuksi. Saatavana ESD-suojattuna. Max 750 kg.
Treston Workshop workbench is for the toughest conditions

Workshop-työpöytä

Kovaan kulutukseen tukeva raskaan teollisuuden pöytä. Useita jalka- ja tasovaihtoehtoja. Laaja varustevalikoima. Kantavuus 750+ kg
WB workbench, easily adaptable table, suits to back-to-back and corner solutions

WB-työpöytä

Ergonominen ja esteettinen, helposti eri tarpeisiin muuntuva pöytä. Myös ESD-suojattu ja sähkösäätöinen malli. Kestävyys 250 kg.
LMT light electric table suits the needs of light industrial setups and technical office work

LMT-työpöytä

Monikäyttöinen sähköpöytä kevyeen teollisuuteen. Laaja korkeussäätövara, nopea säätää, kattavasti varusteluosia. Kantavuus 150 kg.
Treston packing bench TPB includes set of essential accessories to make packing efficient

TPB-pakkauspöytä

Kestävä ja tehokas pakkauspöytä. Säädettävissä ja laajennettavissa, yli 50 lisävarustetta. Portaaton korkeudensäätö. Max 300 kg.
TPH is a basic bench with one shelf included. Comes with a wide variety of accessories.

TPH-työpöytä

Perustyöpöytä yhdellä hyllyllä varusteltuna. Lisävarusteet ammattilaisen perustarpeisiin. Saatavana ESD-suojattuna. Max 300 kg.
Treston TP workbench is a cost-efficient basic industrial workbench with a wide variety of accessories

TP-työpöytä

Teollisuuden tukeva kustannustehokas perustyöpöytä erinomaisella lisävarustevalikoimalla. Saatavana ESD-suojattuna. Max 300 kg.
Treston-työpöytämallistosta löydät tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän, etsitpä edullista peruspöytää tai erityisiin tarpeisiin muuntuvaa mallia, joka sopii tuotantolinjaasi. Laadukkaat modulaariset pöydät ja markkinoiden laajin varusteluosavalikoima kestävät vuodesta toiseen, tuoden tehoa ja turvallisuutta työhön.
Loading

Treston-työpöytämallistosta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän, etsitpä edullista peruspöytää tai erityisiin tarpeisiin muuntuvaa vaativaa mallia, joka sopii osaksi tuotantolinjaasi. 

Laadukkaat pöydät on suunniteltu kestämään käyttöä ja kulutusta vuodesta toiseen. Modulaaristen ratkaisujen ansiosta pystyt muuntamaan työpisteitä ketterästi ja pidentämään niiden käyttöikää. Markkinoiden laajin varusteluosavalikoima puolestaan takaa, että voit luoda jokaiselle työntekijälle yksilöllisen, ergonomisesti sopivan ja joustavan työpisteen, jossa on turvallista, helppoa ja motivoivaa tehdä töitä. Toimiva työpiste luo olosuhteet virheettömälle ja tehokkaalle työskentelylle, joka parantaa tuottavuutta.

Useimmista malleista löydät sekä sähköpöydän että kampikäyttöisen ja manuaalisesti ruuveilla säädettävän version. Pöytiä voi jatkaa tai luoda U- tai L-linjan, ja liittää osaksi materiaalivirtaratkaisuja. Elektroniikkateollisuuden tarpeisiin valmistamme ESD-suojattuja työpisteitä jotka soveltuvat EPA-alueiden kalustamiseen.

Teollisuuspöytiämme käytetään niin elektroniikkateollisuudessa, raskaan teollisuuden parissa, konepajoilla, korjaamoissa kuin logistiikkakeskuksissa, julkisissa palveluissa ja koulutusympäristöissä. Tuotekehitys, laadunvarmistus, kevyt kokoonpano sekä pakkaus- ja logistiikkasektorit hyötyvät hyvinvarustelluista työpisteistä, joissa työt voidaan suorittaa mahdollisimman nopeasti, tarkasti ja mukavasti.

Pöytiemme päällä valmistuu niin ABB:n, SAABin kuin Nokian uutta teknologiaa, Chanel laukkuja ja Sennheiser kaiuttimia. Niiden avulla pistetään matkaan Niken lenkkareita ja Hobby Hallin kuvaston tuotteita.

  • Monipuolinen ergonominen Concept-työpöytä taipuu moninaisiin teollisuuden tarpeisiin. Useita kokovaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima lisävarusteita. Erittäin vakaa, kestää 500+ kg:n kuorman. Saatavana sähkösäätöisenä sekä ESD-suojattuna. Katso tarkemmin!
  • WB-työpöytä on ergonominen ja esteettinen, helposti eri tarpeisiin muuntuva pöytä. Voit saumattomasti yhdistellä kaksipuoleisen, linja- tai kulmaratkaisun. Laaja lisävarustelikoima. Sopii mm. elektroniikkateollisuuteen. Saatavilla ESD-suojattuna.  Korkeudensäätö myös sähköisesti. Kestävyys 250 kg. 
  • TowerLine on tukeva ja kestävä, silti helposti muunneltava teollisuuden työpöytä. Muuntuu helposti kaksipuoleiseksi, kulma- tai linjaratkaisuksi. Kaapelit saa piiloon pystyjalkoihin ja työpisteen siistiksi. Kantavuus 750 kg. Soveltuu erityisesti tuotekehitysosastoille. Saatavana ESD-suojattuna. 
  • Treston Workshop-työpöytä on hyvä valinta raskaaseen teollisuuteen ja kovaan kulutukseen. Sopii konepajoille, korjaamoihin ja ympäristöihin, joissa käsitellään kemikaaleja tai raskaita kuormia. Useita jalka- ja työtasovaihtoehtoja. Kestää 750+ kg:n kuorman. Markkinoiden laajin lisävarustevalikoima.
  • Treston TP-työpöytä on kustannustehokas tukeva perustyöpöytä teollisuuden tarpeisiin. Muuntautuu moneen erinomaisen lisävarustevalikoiman ansiosta. Saatavana ESD-suojattuna. Max 300 kg.
  • TPH-työpöytä on teollisuuden kustannustehokas perustyöpöytä, joka tulee valmiiksi yhdellä hyllyllä varusteltuna. Lisävarustevalikoima kattaa kaikki ammattilaisen perustarpeet. Teräsrungon kantavuus on 300 kg. Portaaton korkeudensäätö 650-900 mm. Saatavana ESD-suojattuna.
  • LMT-työpöytä on monipuolinen sähköisesti säädettävä pöytä, joka soveltuu erityisen hyvin kevyen teollisuuden tarpeisiin. Laaja korkeudensäätövara, neljä kokoa, saatavana ESD suojattuna. Yläpuolisilla rakenteilla se on mahdollista varustella erittäin ergonomiseksi ja käyttäjälle toimivaksi kokonaisuudeksi.
  • Treston pakkauspöytä TPB on loppuun asti mietitty, varma ja helppo kokonaisratkaisu. Peruspaketti on täydennettävissä yli 50 lisävarusteella. Reilusti tilaa työskentelylle ja pakkaustarvikkeille. Portaaton korkeudensäätö. Helppo ostaa, kuljettaa ja koota. Kantavuus max 300 kg.
  • Treston ModuLine on markkinoiden innovatiivisin materiaalivirtaratkaisu. Pystyt kokoamaan manuaalisen I-, U- tai L -mallisen tuotantolinjan valmiista pöytä-, kurvi- ja jatkopöytämoduleista edullisesti ja nopeasti. ESD-suojattu. Suunnittele oma kokonaisuutesi helposti verkossa 3D-ohjelmalla.
Työpöydät: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.

Työpöydät: Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Country
state
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. Ymmärrän, että voin milloin tahansa lopettaa sähköisen viestinnän Trestonin kanssa käyttämällä Trestonin sähköpostiviesteissä olevaa Poistu listalta -linkkiä.

Asiakkaitamme

Trestonin toimittamat vakaat ja kestävät vetolaatikot vastaavat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin
Tiina Myllymaa, Avainasiakaspäällikkö Kasten
Treston oli loistava kumppani kustomoidun pakkauspöytä- ja työpisteratkaisun suunnitteluun Christie’sille.
Emily Sarokin, Christie's Auction House NYC
Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa.
Jouni Mäkelä, Esimies, Anturi- ja mekaniikkaos., Stresstech
"Treston NaturLite LED 1200 antaa riittävästi valoa koko työpisteelle -muita kohdevalaisimia ei tarvita."
Daniel Norberg, tuotantoinsinööri, Senseair AB
Meille oli tärkeää, että saamme yhtenäisen linjan ja yhteensopivat kalusteet läpi kaikkien työpisteiden.
Anne Rantalainen, Ovako Imatra
"Tuotantotilojemme laajentuessa tulemme käyttämään Trestonin teknisiä kalusteita uudelleen."
Achim Schuster, Tuotantopäällikkö, KITE Electronics
"Trestonin kokonaisratkaisu sisälsi työpöydät ja niiden valaistuksen sekä muunneltavuutta ja skaalautuvuutta."
Reinhard Gohe, Kaupallinen tuotetukipäällikkö