Uutinen korjaamo ja konepajakalusteet

Ammattilaisten korjaamo- ja konepajakalusteet nyt verkkosivustoltamme

9.5.2023
Treston haluaa palvella raskaan teollisuuden asiakkaitaan entistä paremmin ja olemmekin koonneet korjaamoihin, huoltotöihin ja konepajoille parhaiten soveltuvat tuotteemme yhden tuoteosion taakse.

Korjaamo- ja konepajakalusteiden osio tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kalusteita raskaaseen käyttöön. Tuoteosio sisältää muun muassa raskaita työpöytiä, työkalulaatikostoja, vaunuja ja työkalujen säilytysjärjestelmiä sekä kattavan valikoiman varusteluosia, jotka on suunniteltu ammattilaisten käyttöön ja kestämään vaativia olosuhteita sekä raskaita kuormia.  

"Trestonin uudistettu korjaamo- ja konepaja-tuoteosio on suunniteltu palvelemaan raskaan teollisuuden tarpeita. Tuotteemme ovat kestäviä ja luotettavia, ja niillä on erinomainen käytettävyys ja ergonomiset ominaisuudet, mikä lisää tehokkuutta ammattiympäristöissä. Uskomme, että uudistettu osio tulee vastaamaan korjaamo- ja konepajateollisuuden asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Tuotteet löytyvät nyt kotisivuilta kätevästi yhdestä paikasta.", sanoo Trestonin Suomen myyntijohtaja Pasi Vehmanen  

Pääset uuteen Korjaamo- ja konepaja-osioon

Tästä

Odota, tuotetiedot latautuvat…