treston pactec cardboard cutting machine

Jokainen pakkaus kuin mittatilauspuku: investoimme uuteen pahvikoneeseen

2.11.2023
Treston investoi uuteen pahvinleikkauskoneeseen. Uuden koneen avulla voimme luoda räätälöityjä tuotepakkauksia, jotka sopivat täydellisesti eri nimikkeille. Räätälöimällä pakkauksen kunkin tuotteen muodon ja koon mukaan vähennämme täytemateriaalien tarvetta ja maksimoimme tilankäytön kuljetuksen aikana. Tämä ei ainoastaan paranna tehokkuutta, vaan on myös ympäristöystävällisempi tapa pakata tuotteita.
Katso videolta Turun tehtaallamme tapahtunut muutos pahvinleikkauskoneen asennuksen aikana. Time-lapse-kamera tallensi muutoksen koneen saapumisesta sen toimintaan saattamiseen saakka.

 

Pakkausprosessin uudistus tehokkuutta ja ympäristöä ajatellen 

Tämän investoinnin tarkoituksena oli parantaa pakkausprosessiamme tuottamalla räätälöityjä tuotepakkauksia. Tarvitsimme tuotteiden pakkaamiseen ratkaisun, joka tukisi sekä pakkausprosessimme tehokkuutta, että vähentäisi hukkaa. Uudella pahvinleikkauskoneellamme pystymme nyt valmistamaan pakkauksia, jotka on räätälöity tarkasti kunkin tuotteen koon ja muodon mukaan. 

Tällä investoinnilla saavutimme seuraavat tavoitteet:

  • Tehokkuuden lisääminen: Räätälöidyt pakkaukset virtaviivaistavat pakkausprosessiamme, mikä vähentää pakkaustoimintoihin käytettyä aikaa ja resursseja.
  • Pienempi ympäristöjalanjälki: poistamalla ylimääräiset täytemateriaalit sekä optimoimalla laatikoiden koot vähennämme pakkauksesta syntyvää jätettä ja edistämme kestävää kehitystä.
  • Parannettu suojaus ja logistiikka: Räätälöity pakkaus varmistaa, että tuotteet on pakattu tiiviisti ja turvallisesti, minimoiden kuljetuksen aikana tapahtuvien vaurioiden riskin. Tiiviimmin pakatut tuotteet mahtuvat myös pienempään tilaan kuljetusta ja varastointia ajatellen. 
  • Kustannussäästöt: Käytettävien materiaalien vähentäminen ja varastoinnin tehokkuuden parantaminen johtavat kustannussäästöihin.

 

Videolta näet muutokset, joita on tapahtunut pakkausprosessissamme uuden koneen käyttöönoton myötä.

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…