korjaamo- ja konepajakalusteet

Korjaamo ja konepaja työpöytien valikoima laajenee - Uusi käyttäjäystävällinen HEVI Teollisuuspöytä nyt saatavilla

17.10.2023
Korjaamo- ja konepajatyöpöydät ovat tukevia raskaan teollisuuden työpöytiä, jotka kestävät oikeasti kovaa kulutusta ja toistuvia iskuja.

Pöydät sopivat erinomaisesti konepajoihin, auto- ja konekorjaamoihin, huoltoyksiköihin ja haastaviin ympäristöihin, joissa kemikaalit tai raskaat kuormat ovat arkipäivää. Uusilla tuotteilla ja tuotemuutoksilla vastaamme korjaamo ja konepajakalusteiden markkinan erilaisiin tarpeisiin Pohjoismaissa.

  • HEVI Teollisuuspöytä kevyempiin huolto- ja korjaamoympäristöihin. Kyseessä on käyttäjäystävällinen teollisuuden yleispöytä. Kantavuus max. 550kg
  • RTP Raskas työpöytä tukeva työpöytä korjaamo- ja konepajoihin, auto- ja konekorjaamoihin, huoltoyksiköihin ja haastaviin ympäristöihin. Kantavuus max. 1000kg

Uudistuksen yhteydessä olemme päivittäneet Workshop Raskaan Työpöydän nimen ja tuote tunnetaan jatkossa: RTP Raskas työpöytä. Samalla raskaan työpöydän kantavuus on nostettu 750 kg:sta 1000 kg:n, mikä tekee siitä entistä sopivamman vaativaan ja kovaan käyttöön.

Tutustu tuotteisiin tuotesivustoltamme ja koko itsellesi sopiva työpöytä. 

Tutustu täältä

Odota, tuotetiedot latautuvat…