Rock your body right – töissä ja vapaalla

23.4.2024

Oletko miettinyt, että pitämällä huolta työergonomiasta vaikutat myös positiivisella tavalla vapaa-aikaan? Esimerkiksi harrastuksiin ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Meillä kaikilla on vain yksi keho, olemme sitten töissä tai vapaalla. Kehosta huolehtiminen laadukkaan työergonomian avulla edistää vapaa-ajan hyvinvointia.

Laadukas työergonomia = laadukas vapaa-aika

Tutkitusti ergonomisesti toteutettu työympäristö vaikuttaa terveyteen, optimoi suorituskykyä, parantaa tuottavuutta ja edistää hyvinvointia. Laadukkaan työergonomian ylläpito töissä heijastuu vapaa-ajan sujuvuuteen – on kyse sitten kesän metallifestareilla käymisestä, joogaamisesta tai lasten kanssa leikkimisestä.

 

Treston ja Tuska Festivaali yhdessä - Oletko valmis yhdistämään työhyvinvoinnin ja metallin voiman?

Yhdistämme nyt työhyvinvoinnin sekä vapaa-ajan raskaan musiikin voimalla toteuttamalla ainutlaatuisen lippukilpailun yhteistyössä Tuska Festivaalin kanssa.

Vastaa työergonomian ja metallihenkisyyden sävyttämään kyselyymme ja voit voittaa kolmen päivän liput sinulle sekä ystävällesi Tuska Festivaaleille. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Tuska Festivaalin kanssa ja jaossa on 3 x kolmen päivän lippupaketti kahdelle kesän kovimpaan raskaan musiikin tapahtumaan.

Mikä on Tuska?

Tuska Festivaali on Pohjoismaiden suurimpia metallimusiikin tapahtumia, joka kokoaa yhteen raskaan musiikin ystäviä kolmen päivän aikana. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1998 alkaen, ja Suvilahti on toiminut tapahtuman kotipaikkana vuodesta 2011 lähtien. Tuska järjestetään 28.-30.6.2024.

Kilpailu alkaa 30.4.2024. Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse 21.6.2024.
 

Osallistu 


Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Vastaamalla tähän kyselyyn hyväksyn Trestonin tietosuojaselosteen. 
 


Ylläpidä työhyvinvointiasi Treston-työpisteillä 

Vähemmän epämukavuutta, kipua ja stressiä. Laadukas työergonomia = laadukas vapaa-aika.

  1. Vähennä töissä epämukavuutta, kipua ja stressiä
  2. Suojaat kehoa rasittumiselta ja väsymykseltä
  3. Ylläpidä terveyttä ja edesauta vapaa-aikaa
  4. Työpisteemme tarjoama ergonomia mahdollistaa nauttia työelämästä ja vapaa-ajasta yhdessä.

Ota yhteyttä

Odota, tuotetiedot latautuvat…