Trestonin ergonomiaosaaminen kasvaa entisestään: Jonna Patama on nyt Treston Groupin Ergonomi

3.6.2024
Ilolla ilmoitamme että Treston konsernin tuoteryhmäpäällikkö ja Trestonin ergonomia-asiantuntija Jonna Patama on suorittanut terveystieteiden maisterin tutkinnon, jossa hän erikoistui ergonomiaan ja työhyvinvointiin.

Tutkinto ja ergonomia-asiantuntijuuden lisääminen on paitsi merkittävä henkilökohtainen saavutus myös osaltaan vahvistamassa Trestonin strategiaa, jossa haluamme tarjota alan johtavaa ergonomiaosaamista asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Jonnan omistautuminen ergonomian alalle näkyy hänen roolissaan Trestonilla. Jonna on tiiviisti mukana Trestonin ergonomisen tuoteportfolion kehittämisessä ja hallinnassa. Lisäksi hän kehittää ergonomisia toimintatapoja Trestonin omilla tehtailla. Jonnan intohimo terveellisempien ja tuottavampien työpaikkojen luomiseen ulottuukin tuotesuunnittelusta tuotteita valmistavien ihmisten jokapäiväiseen elämään.

 

Ainutlaatuinen etu Trestonin asiakkaille

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Trestonin ratkaisut on suunniteltu asiantuntemuksella. 

Jonna Patama kouluttaa yhdysvaltalaista ergonomia-asiantuntija Mariah Holbackia työpaikan ergonomiaan Trestonin Turun tehtaalla.

Tuoteryhmäpäällikön työntekijän vastuiden lisäksi Patama jakaa ergonomiatietoa ja osaamistaan Trestonin asiakkaiden kanssa ja pitää myös sisäisesti huolta myyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme ergonomiaosaamisen tasosta. Erilaisten koulutushankkeiden avulla varmistetaan, että koko Treston-tiimi on valmis tarjoamaan tukea ja ohjausta ergonomian saralla.

Jonna on myös ollut kehittämässä innovatiivista Treston ErgoID™ -palvelua, jossa käyttämällä hyväksi tekoälyä pystytään asiakkaalle tarjoamaan helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa faktatietoa työpisteen ergonomian tasosta sekä antamaan parannusehdotuksia työpisteen optimoimiseksi ja työtapaturmien riskin vähentämiseksi.

Jonna kertoo saavutuksestaan

Suoritettuani ergonomiaan ja työhyvinvointiin keskittyvän terveystieteiden maisterintutkinnon , odotan nyt todella innolla, että saan jatkossakin soveltaa tietojani ja taitojani parempien työympäristöjen kehittämiseksi. Haluamme Trestonilla auttaa asiakkaitamme luomaan terveellisempiä ja tuottavampia, ergonomisia työympäristöjä. Näin voimme yhdessä varmistaa, että sekä työntekijät että organisaatiot voivat menestyä!

 

Lämpimät onnittelut Jonnalle tästä suorituksesta!

 

Lue lisää ergonomia osaamisestamme

 

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…