Treston TED teollisuuden sähköpöytä

Tuoteuutuus: Nopea ja hiljainen TED teollisuuden sähköpöytä laajalla korkeussäätöalueella

22.2.2021
Nopea, hiljainen ja ulottuva. Näillä termein voisi kuvailla isoa kissaeläintä, mutta yhtä lailla nämä ominaisuudet kuvaavat myös uutta Treston TED teollisuuden sähköpöytää.

TED säätyy niinkin alas kuin 630 mm korkeuteen ja ulottuu siitä aina 1270 mm korkeuteen, nopeasti ja hiljaisesti jopa 22 mm sekunnissa, mahdollistaen käyttäjälle helpon ja 64 cm laajan korkeussäädön. 

Laaja ja nopea korkeussäätö sopii erityisen hyvin kevyeen kokoonpanotyöhön, pakkaamiseen ja muihin työtehtäviin missä käsiteltävien kappaleiden koko voi vaihdella pienestä suureen. Nämä ominaisuudet auttavat myös takaamaan työntekijälle terveellisen ja ergonomisen työskentelyasennon koko työvuoron ajan. 

Tämä työpöytä sopii erityisen hyvin käytettäväksi myös teknisissä toimistotiloissa, kuten tuotekehitystiloissa. Sähköpöytä kantaa 200 kg ja se voidaan varustella monin eri tavoin, työtehtävästä riippuen. Työtason ala- ja yläpuoliset varusteluosat, kuten kääntövarret näytöille, hyllyt jakajilla, ja pyörät vapauttavat työskentelytilaa pöytätasolta, ja auttavat hyvän ergonomian sekä esim. LEAN tuotantoympäristöissä painotetun järjestyksen saavuttamisessa.

Tutustu uutuuteen TED tuotesivuillamme 


 

Odota, tuotetiedot latautuvat…