NEW product launch Treton QuatreX news banner

Uusi tuotelanseeraus: Kun työ vaatii erityistä tarkkuutta, Treston QuatreX on ratkaisu 

21.5.2024
Uusin työpöytämme, Treston QuatreX, on kehitetty tarjoamaan vakautta ja muuntautuvuutta erityisesti tarkkuutta vaativaan työhön. Siinä yhdistyvät moderni ja ergonominen suunnittelu sekä huippunopea sähkösäätöinen korkeudensäätö.  
Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

Tarkkuutta ja nopeutta

Treston QuatreXissa yhdistyvät perinteisen nelijalkaisen pöydän vakaus sekä ergonominen korkeussäätö. 

Nopein korkeussäätö: Neljä tehokasta moottoria mahdollistavat nopeimman korkeussäädön, joka meillä on tarjolla sähkösäätöisiin työpöytiin. Säätönopeus ala-asennosta ylä-asentoon on alle 14 sekuntia! Nopeus 36mm / sek. Säätöalue 710 – 1210 mm.  

Treston QuatreX –nelijalkainen sähkösäätöinen työpöytä 

Muunneltavuutta ja monipuolisuutta eri toimialoille 

Nyt ensimmäistä kertaa työpöytään voi valita joko teräksiset tai alumiiniset pystyprofiilit ja saat käyttöösi entistä enemmän variaatioita lisävarusteiden valintaan. 

Treston QuatreX mukautuu saumattomasti teollisuuden eri tarpeisiin, olipa kyseessä luksustavaroiden valmistus, elektroniikan valmistus, hienomekaniikka, logistiikka, huolto tai T&K-laboratoriot. 

Turvallisuus ja moderni muotoilu 

Treston QuatreXin suunnittelussa on otettu huomioon myös turvallisuus. Lisävarusteena myytävät sivupaneelit suojaavat sormia, kun kahta pöytää käytetään vierekkäin.  Lisäksi Treston QuatreX lisää modernilla muotoilullaan ripauksen hienostuneisuutta mihin tahansa työtilaan. 

Vihdoin pääsemme lanseeraamaan Treston QuatreXin. Tuote syntyi asiakkaiden tarpeesta erittäin vakaalle, nopealle ja muuntautuvalle työpöydälle ja tämä pöytä vastaa näihin tarpeisiin täydellisesti.

Kari Nokka, Trestonin tuoteryhmäpäällikkö

Suunnittele oma työpöytäsi täällä

Treston 3D konfiguraattori

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…