Enhanced 3D Configurator

Uusittu 3D-suunnitteluohjelma

7.5.2024
Uudessa isossa päivityksessä olemme lisänneet varusteluosien kuvat valitsimiin sekä mahdollisuuden säätää varusteluosia vapaasti käyttämällä liukusäädintä tai siirtelemällä varusteluosia suoraan 3D-kuvassa. Näiden ominaisuuksien avulla pystyt nyt rakentamaan haluamasi työpöydän entistä helpommin.

3D-suunnitteluohjelma on saanut myös uuden modernimman visuaalisen ilmeen. Pyrimme säilyttämään konfiguraattorin helppokäyttöisyyden ja suunnittelu tapahtuu edelleen tuttujen vaiheiden kautta.

 

Simplified accessory placement

Varusteluosien vaivaton lisääminen

Olemme lisänneet varusteluosien kuvat valitsimiin sekä mahdollisuuden säätää lisävarusteita vapaasti käyttämällä liukusäädintä tai siirtelemällä varusteluosia suoraan 3D kuvassa. Näiden ominaisuuksien avulla käyttäjät pystyvät rakentamaan haluamansa työpöytiin entistä helpommin. 
 


 

Accessory images

Uusi visuaalinen ilme

3D-suunnitteluohjelma sai uuden modernimman ilmeen. Pyrimme säilyttämään ohjelman helppokäyttöisyyden ja suunnittelu tapahtuu edelleen tuttujen vaiheiden kautta.


 

Seamless transition between steps

Suunnittelu on entistä helpompaa

Helpotettu suunnittelulogiikka takaa, takaa sujuvan siirtymisen suunnittelun jokaisessa vaiheessa. Määritysvaiheiden navigointi on nyt vaivattomampaa, mikä selkeyttää pöydän suunnittelua. 

 

Tutustu täältä

Odota, tuotetiedot latautuvat…