treston accessories

Miten modulaarisesta työpisteestä saa kaiken irti? Katso inspiroivat videot 14.9.2022 |

Kun valitset ergonomisen työpöydän, joka on helposti muunneltavissa ja johon on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita – teet kestävän valinnan. Trestonin työpisteet on tehty niin kestäväksi, että ne todistetusti siirtyvät isältä pojalle ja vielä pojanpojallekin. Aikaa kestävät teollisuuden työpisteet suunnitellaan kasvamaan yhdessä yrityksesi kanssa. Modulaariset työpisteet eivät jää ajan hampaisiin –ne mukautuvat uusiin käyttötarkoituksiin.
Treston Concept työpöytä - Modulaarinen työpöytä voidaan mukauttaa vastaamaan teollisuuden työympäristöjen tarpeita nyt ja tulevaisuudessa

Ylivoimainen lisävarustevalikoima

Sama työpöytä toisilla lisävarusteilla voi palvella eri työympäristöjen tarpeita, kuten elektroniikkakokoonpanoa, pakkausaluetta tai laadunvalvontaa. Työpöydän suunnittelussa on otettava huomioon niin yksilö, kuin pöydällä suoritettava työtehtävä. Asiantuntijoidemme tai 3D-konfiguraattorin avulla voit luoda työpisteen, joka parantaa työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta sekä lisää tehokkuutta nyt ja tulevaisuudessa. Olivatpa seuraavat askeleesi jatkuvasti muuttuvassa teollisuusympäristössä mitkä tahansa, Trestonin työpöydät ovat valmiina muuntautumaan. Valitsemalla työpöydän, johon voi vaihtaa tai lisätä lisävarusteita, vältyt uusilta työpöytäinvestoinneilta tulevaisuudessa. Tutustu laajaan valikoimaan työpöytien lisävarusteita

Concept workbench serving as a goldsmith's bench in a museum
) Asiakaskuva: Aluperin teollisuuskäytössä ollut Concept-työpöytä kultasepänpenkkinä museossa. Penkki on jo yli 20 vuotta vanha ja toimii uudessa, erilaisessa tehtävässään uudistetuilla lisävarusteilla.

Muunneltavuus takaa edistyneen ergonomian

Koska työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat nousevia arvoja teollisuudessa, ergonomialla on entistä suurempi rooli työpisteen rakentamisessa. Parhaimmat työpisteet muuntautuvat yksilöiden tarpeisiin helposti. Kun suunnittelemme työpisteitä, keskiössä on aina ihminen sekä suoritettava työtehtävä. Markkinoilta on myös tullut selkeä tulevaisuuden indikaattori; työvoima tulee olemaan entistä iäkkäämpää. Lähes kolmasosa työntekijöistä on yli 50-vuotiaita ja ihmisen ikääntyessä, myös keholla on erilaisia vaatimuksia (viittaus blogipostaukseen: 3 tapaa parantaa ikääntyvien työpiste-ergonomiaa)

Treston Tower säilytys- ja työpiste- Katso videolta esimerkki työpisteen laajentamisesta

Moderni työpiste laajenee työpöydän ulkopuolelle

Tärkeä tekijä ergonomista työasemaa suunniteltaessa on, että kaikki on saatavilla työskentelyalueella. Työpöydissä tämä tarkoittaa kaiken olennaisen tuomista työntekijän ulottuville. Kuitenkin esimerkiksi koneiden ja kulkuneuvojen kokoonpanolinjoilla tai huolto- ja kunnossapito-osastoilla työskentelyalue laajenee työpöydän ulkopuolelle. Ergonomiset vaunut ja siirreltävät säilytyspisteet ovat näppärin ratkaisu, kun toiveena on nykyaikainen työpiste, joka ei jää pelkkään työpöytään.

Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.
Katso videolta 4 eri tapaa varustella Treston vaunu

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…