Main image packing and logistics

Pakkaus- ja logistiikkaratkaisut

E-kirja: Näin luot tuottavan pakkaustyöpisteen

Pienille verkkokaupoille kuin suurille logistiikka-alan toimijoillekin on tärkeää tarjota asiakkailleen nopeat toimitusajat. Tämä vaatii tehokasta ja älykästä suurten tavaramäärien käsittelyä.

Hyvin organisoidut materiaalivirrat ja tehokkaat pakkausratkaisut auttavat vastaamaan näihin tarpeisiin. Kuljetuksen, varastoinnin ja pakkaamisen lisäksi lopputuotteen kokoonpano ja testaus on usein integroitu logistiikkaketjuun toiminnan tehostamiseksi. Nykyään, etenkin kuluttajaliiketoiminnassa, on tärkeää järjestää myös palautusten käsittely ja laatutarkastukset mahdollisimman tehokkaasti.

Trestonilta löydät näitä tarpeita vastaavat tuotteet ja ratkaisut. Trestonin ergonomiset ja modulaariset pakkauspöydät markkinoiden laajimmalla lisävarusteiden valikoimalla voidaan helposti muuntaa palvelemaan erilaisia tarpeita. Työkalupidikkeiden, rullatelineiden, leikkureiden, teippitelineiden, materiaalivaunujen, lisähyllyjen, pientavaralaatikostojen ja vastaavien varusteluosien avulla tarvittavat elementit voidaan tuoda käden ulottuville, joten työn tekeminen on helppoa tarkasti, ergonomisesti ja tehokkaasti. Työtuolit, työpöytien LED-valaisimet ja vaunut tekevät pakkaustyöpisteistä entistä tehokkaammat. Modulaarinen pakkaustyöpiste voi palvella yrityksiä urheilu- ja vaatekaupoista lääkinnällisten tarvikkeiden tai elektroniikan jakelijoihin – missä ikinä tarvitaankaan tehokkaita ja ergonomisia pakkaustyöpisteitä.

Haluatko oppia lisää toimivan ja tehokkaan pakkaustyöpisteen rakentamisesta? Lataa e-kirjamme "Näin luot tuottavan pakkaustyöpisteen"

Kaikki Trestonin kalusteet ja ratkaisut on suunniteltu ergonomian periaatteiden mukaisesti. Pakkausympäristöissä se tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki pakkausmateriaalit ovat helposti saatavilla käden ulottuvilla ja niille on oma paikkansa.

Hyvin suunniteltu pakkausympäristö

  • nopeuttaa pakkaamista
  • vähentää virheitä
  • parantaa turvallisuutta
  • helpottaa pakkaushenkilökunnan vuoronvaihtoja
  • luo siistin tunnelman
  • vähentää stressiä

Kaikki tämä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, isompien volyymien käsittelyn ja kannattavuuden kasvattamisen.

Katso pakkaus- ja logistiikka-alalle sopivat tuotteemme.  Pakkaustuotteet-osio

Yhteistyökumppanimme:
FNAC Logistics, Hobby Hall, Itella

Odota, tuotetiedot latautuvat…