Treston Custom industries automotive

Autoteollisuus

Työkalut ja tarvikkeet sinne missä työ tapahtuu

Autoteollisuudessa työolosuhteet ovat usein vaativia. Työssä käytetään kemikaaleja ja kappaleet ovat painavia, mikä vaatii kalusteilta kestävyyttä. Työssä tarvitaan myös paljon erilaisia työkaluja, joiden on oltava juuri oikeilla paikoillaan oikealla hetkellä. Toisaalta ympäristössä käsitellään myös herkkiä komponentteja ja osia, joita on suojattava lialta ja pölyltä. 

Trestonin laadukkaat teollisuuskalusteet kuten vaunut, työpöydät, reikälevyt, koukut ja siirreltävät kalusteet mahdollistavat ergonomisen työnteon juuri siellä missä pitääkin. Turvalliset ja modulaariset, mutta samalla tukevat ja kestävät kalusteemme ovat muunneltavissa ja konfiguroitavissa omia tarpeita vastaaviksi vaivattomasti ja nopeasti. Työn sujuvuus onkin avainasemassa suunnittelussamme. 

Yhteistyökumppaneitamme: 
Ford Motor Research & Engineering (Nanjing), Continental Automotive Systems (Shanghai), Delphi Packard Electric Systems, PSA, Renault, Sisu Trucks, RATP, SNCF, VR Oy

Treston heavy duty trolley is strong. Can handle loads up to 600 kg.

Raskasvaunu

Jykevä ratkaisu erittäin raskaiden kuormien siirtelyyn. Neljä eri yhdistelmää. Kantavuus jopa 600 kg.
Työkaluteline

Työkaluteline

Säilytystilaa painavillekin työkaluille jopa 40 m². Kätevä teline, joka pitää järjestyksen. Ei vaadi kiinnitystä.
Reikälevyt ja reikätaustat Treston

Reikälevyt ja -taustat

Tehokasta säilytystä työpisteessä. Laaja valikoima koukkuja ja kannattimia. Kiinnitä säätölistaan, -putkeen tai seinään.
Treston Industrial Multi Trolley High

Treston Multi Yleisvaunu

Tukeva. monipuolisesti varusteltava vaunu ergonomisella kahvalla. Kantavuus 300 kg. Osa yhdistelmistä myös ESD-suojattuina.

Raskashyllyjärjestelmä

Tukeva ja kestävä hyllystö monipuoliseen säilytykseen. Monipuoliset lisävarusteet. Jämäkän hyllyn kantavuus jopa 400 kg.
Odota, tuotetiedot latautuvat…