testi

Julkiset palvelut ja arkistointi

Kalusteet työn ja säilytettävien asioiden mukaan

Julkiset palvelut on laaja joukko yhteiskunnan rahoittamia palveluja, jotka edistävät esimerkiksi kansalaisten turvallisuutta. Trestonin ergonomiset ja lujat työpistekalusteet toimivat hyvin esimerkiksi pelastusasemilla. Työpöytien lisäksi valikoimassa on erilaisia laatikostoja, vaunuja ja säilytysratkaisuja.

Erilaiset arkistointiratkaisut, esimerkiksi museoiden käytöön, voidaan myös toteuttaa Trestonin kalusteiden avulla, jolloin tila saadaan maksimaaliseen käyttöön ja säilytettävät tavarat turvallisesti omille paikoilleen, mutta tarvittaessa helposti saataville. Hylly- ja säilytysjärjestelmiemme laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät julkisten tilojen varasto- ja työtiloille asetetut korkeat vaatimukset. Ne ovat helposti muunneltavissa ja ne on vaivatonta purkaa ja uudelleen asentaa uudessa paikassa. 

Yhteistyökumppaneitamme:
Helsingin taidemuseo, Helsingin musiikkitalo, Jyväskylän keskuspaloasema, Malmin hautausmaa, Pasilan poliisitalo, Suomen Merimuseo, Turun maakunta-arkisto, Merimuseo Vellamo Kotkassa, Museoviraston kokoelmakeskus, Kansallisarkiston keskusarkisto Mikkelissä, sekä Helsingin kaupungin-, Tampereen kaupungin- ja Jyväskylän kaupungin museoiden kokoelmakeskukset

Odota, tuotetiedot latautuvat…